Search This Blog

Saturday, February 19, 2022

Η Εκκλησία Καναδά, υπό τον Σωτήριο, παράγει απατεώνες, αντί για Ορθόδοξους Χριστιανους;

 

Αγαπητέ Αντίποδα, διαβάζω καταχώρηση κάποιων πιστών Χριστιανών Ορθόδοξων, ομογενών, στο Φέϊς Μπούκ, για το βίο και την πολιτεία της αγ. Φιλοθέης, με την ευκαιρία της σημερινής της εορτής.

Και πέρα από τις φωτογραφίες προβολής του Σωτήριου και των ακολούθων κληρικών, καθώς και τις φωτογραφίες προσβολής κάποιων λαϊκών που τρέχουν από πίσω του, διαβάζω μεταξύ άλλων ότι «Το τίμιο λείψανο της σώο και ακέραιο ευωδιάζει και φυλάσσεται στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών» και αναρωτιέμαι: Πώς είναι δυνατόν να είναι ακέραιο και σώο, το τίμιο λείψανό της, και συγχρόνως να ακούμε τον σεβαστό μας αρχιεπίσκοπο Καναδά να μας ανακοινώνει δια τηλεοράσεως ότι στον Άγιο Νικόλα Τορόντο, φυλάσσεται  κομμάτι του λειψάνου της;;; 

Μα δεν ντρέπεται κανένας, τελικα, σε τούτη την παροικιακή ομογένεια; Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν όλα αυτά τα καθίκια του κερατά;

Και για να μην πει κάποιος ότι λέμε ψέματα, διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα και είμαι εδώ να πληροφορηθώ και να δεχτώ όλα τα εναντίον μου σχόλια….

«Η Αγία Φιλοθέη..

Έζησε στα χρόνια της τουρκοκρατίας στην Αθήνα ,από πλούσιους και ενάρετου γονείς.Όταν μεγάλωσε,παρά το ότι επιθυμούσε να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον χρηστών,μετά από μεγάλη πίεση των γονέων της ,παντρεύτηκε παρά την θέλησή της,έναν από τους πλουσιότερους άρχοντες της πόλης. Ο άντρας της αποδείχτηκε πλήρως βάρβαρος και απάνθρωπος,αλλά τελικά μετά από τρία χρόνια που αυτός πέθανε,η Αγία έγινε μοναχή.Με τα χρήματα που κληρονόμησε,έχτισε μοναστήρια και νοσοκομεία. Η μεγάλη της φιλάνθρωπη δραστηριότητα,οδήγησε τους Τούρκους να την συλλάβουν δυο φορές ,να την βασανίσουν,να την φυλακίσουν και μετά από άγριο ξυλοδαρμό να την αφήσουν μισοπεθαμένης. Σε λίγες μέρες η μακαρία Φιλοθέη παρέδωσε την Αγία της ψυχή . Το τίμιο λείψανο της σώο και ακέραιο ευωδιάζει και φυλάσσεται στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών 🙏🙏»

3 comments:

  1. ΟΣΟΥς ΨΆΧΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΆ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ ΞΕΠΕΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

    ReplyDelete
  2. Τελικά θα μας πει κάποιος αν το λείψανο της "αγίας" είναι ακέραιο ή το έχουν πουλήσει σε κομματάκια στις διάφορες εκκλησίες; Εγώ πάντως όταν μπαίνω στον Άγ. Νικόλαο αισθάνομαι μια ευωδία, διαφορετική από τις άλλες εκκλησιές. Επομένως, ο Σωτήριος ως πεστός χριστιανός κάτι θα έκανε, μπορεί και να το αγόρασε από τον Χριστόδουλο!! Οι φιλόπτωχες τι λένε επί αυτού; Η Μέρκελ ξέρει να μας πει κάτι;

    ReplyDelete
  3. Φίλε 11.13 ΑΜ, γιατί ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα, νομίζεις η "Μέρκελ" και οι θεούσες γνωρίζουν περισσότερα; γνωρίζουν ότι υπάρχουν τέσσερα πραγματικά ακάνθινα στεφάνια σε διάφορες εκκλησίες; γνωρίζουν ότι υπάρχει φτερό από τον αρχάγγελο Γαβριήλ όταν επισκέφθηκε τη Μαρία; γνωρίζουν ότι υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ σε μπουκαλάκι γάλα της Μαρίας που βύζαινε το γιό της; Και να συνεχίσω. Αφού εμείς φυλάνε φωτογραφίες και άλλοι προσκυνάνε πέτρες, καλά μας κάνουν.

    ReplyDelete