Search This Blog

Sunday, June 21, 2015


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.!!!


Έβαλαν μπροστά τον "διανοούμενο" της παρέας (και του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ της Καθημερινής - "Αιθέρια έλαια και αποστάγματα"), τον υπουργό Πολιτισμού, να επιχειρηματολογήσει υπέρ της ΔΡΑΧΜΗΣ.!!!
Είναι αλήθεια ότι κάνει σκληρή προσπάθεια ο άνθρωπος αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ωστόσο, και επισήμως έχουν αποκαλυφθεί οι άνθρωποι και σκέφτομαι ότι μάλλον συνειδητά κάνουν ό,τι κάνουν σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις, δηλαδή η καθυστέρηση ήταν μέσα στο "παιχνίδι" τους.!!!
Εδώ εμείς δεν μπορούμε να τους παρακολουθήσουμε και περίμεναν από τους άλλους Ευρωπαίους;;;; Γι' αυτό οι άνθρωποι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν πάθει την πλάκα τους με τις παλινωδίες, τις διαψεύσεις, τα,πλέον, συνειδητά ψέματα των Τσίπρα και Βαρουφάκη.
Όσο και να τους θεωρούμε, τους ξένους, κληρονομικώ δικαίω (!!!), εχθρούς, μισέλληνες και εκβιαστές και εγκληματίες, κάπου κάνουμε λάθος. Και σ' αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κυβερνώντες την χώρα μας θα πρέπει να πάψουν να παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια της δικής τους χρεοκοπίας. Διότι, είναι βέβαιο ότι οι Συριζαίοι έχουν χρεοκοπήσει στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.





No comments:

Post a Comment