Search This Blog

Wednesday, June 24, 2015

Από το 36%...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.!!!






Κι όμως αποδείχτηκε ανίκανος και μοιραίος για τη χώρα. Βιάστηκε να πάρει την εξουσία κι ο λαός τον εμπιστεύτηκε, καταπίνοντας τα άπειρα ψέματα και πιστεύοντας στις ανέξοδες υποσχέσεις του.

Και τώρα έχει τον ελληνικό λαό στα κάρβουνα (συμφωνία, ρήξη, δημοψήφισμα, εκλογές;;) γιατί απλώς δεν έχει τη δύναμη να πάρει αποφάσεις και πηγαινοέρχεται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες...
Έχει κάνει τόσα ταξίδια κι έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά τόσες φορές (με την Μέρκελ, τον Ολάντ, τον Γιούνκερ κ.ά.) που αναρωτιέται κανείς αν καταλαβαίνει τι του λένε (ίσως έτσι εξηγείται και η αμηχανία του αλλά και τα αδικαιολόγητα γέλια του).!!!
Και τώρα πάλι άφησε μια χαραμάδα "αισιοδοξίας" (ότι βαίνει προς το τέλος της η διαπραγμάτευση), αλλά φαίνεται ότι ακόμα θα βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού, αφού σήμερα άρον-άρον ξαναπάει στις Βρυξέλλες.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι οι «θεσμοί» διαφωνούν μεταξύ τους για την ελληνική πρόταση (των μέτρων ύψους 8 δισ. ευρώ), αλλά και όλοι μαζί με την ελληνική κυβέρνηση, από την οποία ζητούν νέες υποχωρήσεις και μερική, τουλάχιστον, αλλαγή του μίγματος της πολιτικής που έχει προτείνει για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού.

No comments:

Post a Comment