Search This Blog

Wednesday, June 24, 2015

Αυτός ο ...προδότης ο ΓΑΠ.!!!

Ο Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ''ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ'' ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ '10 ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ !!!
Αυτός ο Αλήτης ο Γ.Α.Π, ο Γερμανοτσολιάς, ο Μερκελιστής, ο Τσολάκογλου, ο Πινοσέτ, ο Προδότης που ''δεν διαπραγματεύτηκε με τους τοκογλύφους'' και που έκανε τον Σαρκοζί να ουρλιάζει σαν ''ξεφωνισμένη αδελφή'', αυτός λοιπόν ήταν ο υπάλληλος Πρωθυπουργός και ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ο καταστροφέας της Ελλάδας και ΟΧΙ ''η χοντροκώλα'', το Βόδι της ΝΔ ο Καραμανλής κατά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα !!!
Γι' αυτό και τα αφεντικά του για να τον τιμωρήσουν έβαλαν τον υπάνθρωπο ΒΕΝΙΖΕΛΟ να τον ανατρέψει ..... ανέτρεψαν τον πρωθυπουργο του 44% !!!
Ο Πρωθυπουργός του 36% ''το Αλεξάκι'', αυτό το μαγκάκι του Αριστερού τσαμπουκά και της σκληρής διαπραγμάτευσης, που με τα σουραύλια και τα νταούλια ''τους χόρεψε ΟΛΟΥΣ στο ταψί'', ΑΥΤΟΣ θα μας πει ΤΩΡΑ πως μας έσωσε από την χρεωκοπία και από την δραχμή των συντρόφων του .....
Αυτή ''η ανυποχώρητη και αλανιάρα'' Πρωθυπουργάρα ο ΤΣΙΠΡΑΣ, που τώρα τακίμιασε με την ΜΕΡΚΕΛ του 4ου Γερμανικού ΡΑ'Ι'Χ, που έχει ''πίτσι-πίτσι'' με τον ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ, που συναγελάζεται με ''τον αλκοολικό'' ΓΙΟΥΝΚΕΡ και ''την αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης'' του ΔΝΤ κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ, αλλά και που απροκάλυπτα-προκλητικά ''αλληθωρίζει'' Ρωσικά και Κινέζικα, αναμένουμε λοιπόν ''με αγωνία'' να δούμε ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΩΣΟΥΝ ''ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ'' ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ''ΤΙΜΩΡΙΑ'' ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!
Όμως μήπως ΤΩΡΑ ήρθε η στιγμή που ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα πρέπει δημοσίως να ζητήσει ''ένα'' ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για όσα συκοφαντικά του είπαν, για όσα πρόστυχα του διέπραξαν και για όσα βρωμερά μηχανορραφούν σε βάρος του ;;;
Ξέρω πως για μια τέτοια πράξη χρειάζεται και απαιτείται ''γενναιότητα ψυχών και ακεραιότητα χαρακτήρων'', μια τέτοια συγνώμη πρός τον ΓΑΠ θα συνιστούσε ''την μεγάλη υπέρβαση και την εθνική αυτογνωσία'', που δυστυχώς όμως αυτά και τα δύο είναι ''είδη εν ανεπαρκεία'' στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και στον Λαό της Αντιπαροχής !!!
Εάν οι Έλληνες μπορούσαν να πράξουν κάτι τέτοιο, εάν μπορούσαν να ξεχωρίσουν το ψέμα από την αλήθεια και την υπευθυνότητα από τον ανεύθυνο λαϊκισμό ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ θα είμασταν εκτός των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, γιατί από το 2010 δεν θα είχαν ακολουθήσει σαν αγανακτισμένοι τους χθεσινούς Αντιμνημονιακούς Σαμαρά και Τσίπρα, δηλαδή τον ακολούθως Μνημονιακό Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και άρτι Μνημονιακότερο Τσίπρα .....

Βακης Μπακαλης

No comments:

Post a Comment