Search This Blog

Monday, March 25, 2013


Σφαλιάρα
στους συκοφάντες – υβριστές
από τον γενικό πρόξενο
ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΤΑ την ομιλία του στην εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, στο Crystal, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο Δημ. Αζεμόπουλος, άδραξε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα στους συκοφάντες – υβριστές της Συντονίστριας Εκπαίδευσης στο Γ. Προξενείο Δρ. Δέσποινας Χατζηδιάκου.
Στην αρχή της εμπνευσμένης του ομιλίας ο κ. γενικός, αφού ζήτησε από την διεύθυνση να χαμηλώσει τα φώτα της αίθουσας προς ένδειξη συμπαράστασης στην προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας, αναφέρθηκε σε δυο από τους συνεργάτες του στο Γενικό Προξενείο με τη συμπαράσταση των οποίων το έργο τους γίνεται ολοκληρωμένα και η προσφορά τους στην Ελλάδα υποδειγματική. Είναι εδώ μαζί μας σήμερα, είπε, δυο από τους καλύτερους συνεργάτες μου, ο εμπορικός ακόλουθος κ. Χρήστος Γρίμπας και η σύμβουλος Εκπαίδευσης Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, οι οποίοι προσφέρουν την ψυχή τους ώστε να πετύχει στον υψηλότερο βαθμό το έργο στο οποίο ο καθένας έχει ταχθεί να υπηρετήσει. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, επ’ αυτού, κατέληξε με νόημα..
Το μήνυμα αυτό του γενικού πρόξενου έγινε δεχτό με αγαλλίαση στους περισσότερους των παρευρισκομένων οι οποίοι το συζήτησαν με κολακευτικά λόγια υπέρ του κ. γενικού, στα διάφορα πηγαδάκια στον προθάλαμο της αίθουσας.
«Είναι μια από τις μεγαλύτερες διπλωματικές σφαλιάρες που θα μπορούσε να δεχθεί ένας ανεκδιήγητος λασπολόγος εκβιαστής της παροικιακής ζωής» είπε κάποιος, παλιά κοινοτική …καραβάνα και γνώστης του θέματος.!         

Με την ευκαιρία τούτη παρουσιάζουμε 
μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση


































































6 comments:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα,
    Μήπως θέλεις να μου εξηγήσεις γιατι χαίρεσαι τόσο πολύ με την αφύπνιση των Αρχών?
    Μιά χαρά τα κατάφερε η Αρχή ---άλλωστε τι διπλωμάτης θα ήταν..... εκμεταλλεύτηκε την κατάλληλη στιγμή να χαιδέψει με ωραία λόγια τα αυτιά των αποζητούντων χάδια έβγαλε και φωτογραφίες με τουλάχιστον μιάς εκ των υβριζομένων με πλατιά χαμόγελα και πάπαλα.
    Μόνο που τα γραπτά μένουν και θα μένουν ενώ τα λόγια εξανεμείζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά πως επιθυμεί ο καθένας.
    Καιρός να σταματήσουμε να βολευόμαστε με τη μετριότητα δε νομίζεις? Σ’αυτή περιλαμβάνεται και η ανακοίνωση της Κοινότητας που το μόνο που παρέλειψε στο τέλος ήταν το... Αγαπάτε αλλήλους!!!!
    Τους αγαπάμε όλους απ ότι φαίνεται αλλά μισούμε τον εαυτό μας με αυτά που του επιτρέπουμε να ακούει και να βλέπει!!!!
    Αν θεωρείς ότι στη μικρή αυτή αντιπαράθεσή μας βγήκες κερδισμένος το αποδέχομαι αλλά δεν το δέχομαι.
    Ταπεινός συμπάροικος

    ReplyDelete
  2. Μπράβο στον Κο Γενικό που είχε το θάρρος να υπερασπιστεί δημόσια και προφορικά τους εν αδίκω κατηγορούμενους συναδέλφους του αλλά ο κος Γρίμπας συκοφαντήθηκε από κάποιους και δεν το μάθαμε? η ήταν απλά ευκαιρία να προβληθεί το αόρατο σε μας τους απλούς πολίτες έργο του και να μην δείξει ο κος Γενικός ότι δεν ασχολήθηκε με την Εκπαιδευτική Ακόλουθο μόνο? για λόγους που νομίζει ότι μόνο εκείνος καταλαβαίνει?
    ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.

    ReplyDelete
  3. Α ρε …άρχοντα της διοίκησης των ελληνοκαναδικών σωματι(δί)ων.. Τι θα απογένονταν ο ελληνισμός χωρίς εσένα; Δεν θα ‘χε απομείνει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο !!!... Αν σήμερα υπάρχει η «ομοσπονδία» το «κογκρέσο» και, κατά κάποιο τρόπο, η Κοινότητα, τα οφείλουμε ΟΛΑ σε σένα και στις γιγαντιαίες προσπάθειές σου να τα αναστηλώσεις και βασικά να τα ελέγχεις, όπως λες, μέσω των (ανίκανων;) … «προέδρων» τους !!!
    Ακόμα και η (εισαγόμενη;) κ@λ@φυλλάδα σας με τον εκβιαστή εκδότη, δεν θα είχε τέτοια …απήχηση (βρρρρ) χωρίς τα δικά σου ανα-δημοσιεύματα. Τελικά ως μοντρε-αλήτες μαζέψατε κάτω από την στέγη σας όλους τους εδώ αλήτες. Όλοι εμείς οι ανήμποροι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στα …κελεύσματά σας υποκλινόμαστε ευσεβώς στην αλητεία σας !!!
    (Με την ευκαιρία, επιστρέψτε εκείνα τα 20 χιλιάρικα στο γεροντάκο το φουκαρά ο οποίος τα έχει ανάγκη και φοβάται να σας το πει μη τύχει και φάει ξύλο……)

    ReplyDelete
  4. Και η βλακεία έχει διαβαθμίσεις…
    Το τελευταίο σκαλί της ξευτίλας είναι, όχι όταν έχεις καταντήσει κάπως και λυπάσαι τον εαυτό σου, αλλά όταν έχεις πέσει τόσο χαμηλά ώστε να νιώθεις μια τρελή ηδονή όταν κάποιος ξευτιλιστεί ακόμα περισσότερο κι από σένα. Να μην ντρέπεσαι δηλαδή για τη μιζέρια σου αλλά να ζεις, να αγωνίζεσαι “άρρωστος” αλλά όχι με τη προοπτική να γιατρευτείς αλλά με το φτηνιάρικο σαδισμό να δεις κι άλλους να αρρωσταίνουν μαζί σου…
    Πλέον όλοι εσείς, τα παπαγαλάκια-δήθεν δημοσιογράφοι, μόνον έτσι μπορείτε να νοιώσετε το λόγο που ζείτε. Δεν έχετε τίποτα άλλο να επιδείξετε από το να παριστάνετε τους πνευματικούς μπράβους μιας κατά συρροή δολοφονίας κάθε έννοιας αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς.
    Και δεν είναι ένας, που νομίζαμε τόσο καιρό, αλλά δύο και μάλιστα ο δεύτερος και καλά ανώνυμος, θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο κάτι σαν ....τον Πάπα ( του Βατικανού ), ενώ ο άλλος καρδιναλίζει. Διαβάζοντας το σχόλιο στο θέμα περί σφαλιάρας θα καταλάβετε όλοι ποιός είναι ο ...Πάπας του μεσαίωνα. Σαν τότε που ένοιωθαν ηδονή με τα βασανιστήρια των αθώων .Μιλάμε για πολύ αρρώστια. Χαίρεται γιατί τα γραπτά μένουν, αυτά δηλαδή που έγραψε για τον διευθυντή παιδείας και την συντονίστρια εκπαίδευσης, ο ξευτίλας. Αυτός είναι πίσω από τα ελεεινά γραπτά τόσους μήνες.! Κρίμα τόση μόρφωση . Και είναι και σε οργανισμούς και ασχολείται με τα κοινά σε συντονιστική θέση. Λυπάμαι τους παρατρεχάμενους ψηφοφόρους του κογκρέσου, Εθνικού και τοπικού, ... καμένοι από χέρι οι άνθρωποι...

    ReplyDelete
  5. Ξεσκεπάστηκες πυρηνικέ επιστήμονα... αν ήσουνα ποτέ επιστήμονας
    Έχουμε πολλά να δούμε μπροστά μας. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Ας καθίσουμε να το απολαύσουμε. Κι όσο για εσένα ειδικά που τα λες έτσι ανθρώπινα και νοιάζεσαι για τους άλλους, περίμενε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, όπως συνηθίζετε να γράφετε εσείς. Η πληρωμή έχει και... ρέστα. Έχει μεγάλη φάση να βλέπεις το θήραμα (όταν αλλάζουν οι ρόλοι ) να προσπαθεί να πιάσει κουβέντα και να ζητάει κατανόηση από τον κυνηγό που το στοχεύει. Ή τρέχεις να κρυφτείς ή παλεύεις με νύχια και δόντια. Άμα είναι να πιάσουμε και τη συζήτηση, …φ@κισέ το. Επειδή μίλησες για αντεκδίκηση.
    Καλή παράσταση

    ReplyDelete
  6. Σκέφτηκα να μην πάρω σοβαρά το σχόλιό σου κύριε Νο 1, (ταπεινέ συμπάροικε) αλλά μπήκα στον πειρασμό, αφού τόσοι άλλοι πήραν το θάρρος να το κάνουν.
    Ο λόγος που, η σφαλιάρα του προξένου, μ’ έκανε να χαρώ είναι που σας ξεμπρόστιασε ενώπιων 500 σοβαρών ομογενών, δηλώνοντας ότι Δρ. Χατζηδιάκου εκτελεί στο έπακρο τα καθήκοντά της και ότι εσείς είστε ουσιαστικά ανίκανοι να κρίνετε το έργο της. Ή μήπως δεν καταλάβατε κάτι τέτοιο;
    Η διπλωματική Αρχή έκανε το (αυτονόητο εξ’ άλλου) έργο της, μη επιτρέποντας σε σας να παρασύρετε στο βούρκο σας μια πραγματική Κυρία, την Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την Δρ. Δέσποινα Χατζηδιάκου, μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κοινωνικές συναναστροφές μαζί σας, αφού το εκπαιδευτικό έργο της είστε φύση και θέση ανίκανοι να το κρίνετε.!
    Και μόνο που ομολογείτε ότι …«έβγαλε και φωτογραφίες με τουλάχιστον μιάς εκ των υβριζομένων» δεν νομίζετε ότι είναι … Παπα-ριά του μηνός Μαρτίου κ. …επιστήμονα; Με τα προσόντα σας αυτά διοικούσατε και συνεχίζετε να κουμαντάρετε τους ομογενειακούς Οργανισμούς; Υπάρχουν εκεί γύρο σας κάποιοι πρόεδροι ή γραμματείς που να έχουν λίγο παραπάνω μυαλό από σας; Αμφιβάλω… (πάσα απόδειξη περί του αντιθέτου δεκτή).!
    Έτσι, λοιπόν κ. Παπά-ρα μας; Πιάνετε ένα – ένα τα θύματά σας, τα … «υβριζομε(νω)ν» και πάμε παρακάτω μέχρι να φοβηθούν κάποιοι αδύναμοι ομογενείς και να τα …σκάσουν χονδρά.! Σωστά;
    Και φυσικά τα γραπτά μένουν …κύριε «ταπεινέ συμπάροικε» και μαζί με αυτά και οι ύβρεις σας -όπως ομολογείτε- και οι οποίες θα σας ακολουθούν σε όλο σας το βρόμικο βίο.
    Το κακό είναι ότι ξεφύγαμε προ πολλού από την μετριότητα, καθότι η δική σας παρουσία στα κοινά, μαζί με άλλους ομοίους σας, μας έφεραν την εποχή της μηδενικότητας. Πιστεύω να το κατανοείτε αυτό ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθω με λεπτομέρειες… Εντάξει; Πέραν του ότι αγαπάτε μόνο την προ(σ)βολή σας κι’ αυτό είναι τοις πάσι γνωστό, αλλά γιατί μόνον το βλέπειν και ακούειν; Το διαβάζειν τις ύβρεις σας, σας ικανοποιεί;
    Και βέβαια είμαι κερδισμένος στην αντιπαράθεση αυτή, αφού και ο κουτότερος των κουτών, αντιλαμβάνεται τις εκβιαστικές σας προθέσεις και πολύ σωστά κάνεις που το αποδέχεσαι. Εξ’ άλλου το «δέχομαι» είναι υποδεέστερο του «αποδέχομαι».! Δεν συμφωνείς κύριε τίποτα; Αρκετά για τώρα….

    ReplyDelete