Search This Blog

Friday, March 29, 2013

Katsam City

Ο Batman, η Cat woman και ο μικρούλης (και σε ανάστημα, μα και γενικώς) Penguinος.
Το ηρωικό τρίο που πατάσσει το έγκλημα στο Katsam City.

Όπου απάτη, όπου βρωμιά, όπου λάσπη, το αχτούπητο τρίο με αυτοθυσία μοναδική, βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος για να “καθαρίσει” και να σώσει τα αδέρφια του.

Τα όπλα τους είναι ακόμη πιο εξελιγμένα από αυτά που συνηθίσαμε στις ως τώρα ταινίες του Χόλιγουντ.
Μια φωτογραφική μηχανή, μια πένα, και το μεγαλύτερο απ’ όλα, τόνοι λάσπης.

Μπορεί εσάς να σας φαίνονται αθώα, μα μη γελιέστε. Η ζημιά που κάνουν είναι αφάνταστα μεγάλη. Ειδικά αν συνδυαστούν μεταξύ τους, τότε ξεπερνούν και την πυρηνική ενέργεια, που φαντάζει μπροστά τους σαν ζάχαρη.. άχνη.

Κάνουν τρομερά επικίνδυνη δουλειά οι τρεις τους. Σε κάθε τους βήμα μπορεί να πάθουν κακό, η και να τους σκοτώσουν οι γκάνγκστερ. Μα οι καλοί τους φίλοι (και που τους ονομάζουν ρουφιάνους.. για συντομία) που είναι και αμέτρητοι, τους πληροφορούν και τους προειδοποιούν, και ασφαλώς η αγία τριάδα, τους ευχαριστεί θερμά γι αυτό.

Συνηθίσαμε επίσης να θεωρούμε τον Batman ως πρωταγωνιστή. Ήταν κάποτε. Τώρα το “βάρος” όλο έπεσε στην Cat Woman. Ασήκωτο! Αυτή ασχολείται με τα δύσκολα, καθώς χειρίζεται μόνη της πολλές φορές και τα τρία όπλα μαζί.
Ειδικά την πένα σε συνδυασμό με τη λάσπη, τα δουλεύει όπως ο Lucky Look το λάσο. Είναι προέκταση του εαυτού της.

Αλήθεια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς αντέχει, όλο αυτό το βάρος. Της ευθύνης εννοώ. Την συγχαίρουμε. Αν μη τι άλλο, έχει θράσσ..(φτου γμτμ! κολλάει η γλώσσα μου) λέω, έχει θάρρος!! Συγνώμη για τα σαρδάμ!

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Batman την έκανε Λούης, βαριά τραυματισμένος, με σπασμένα ποδάρια, λεκάνες, νεροχύτες, κουβάδες κ.λ.π. περπατώντας δω και κει με μπαστούνια, και αφήνοντας μπουκάλες τους πιστούς καιαφοσιωμένους του συμπρωταγωνιστές.
Βασικά, μας έχει συνηθίσει σε τέτοια καμώματα. Κάνει τις μαγκιές του όσο τον παίρνει (φοράει και τη μπέρτα βλέπετε), μα μετά στο τέλος, τον ζουμπουριάζουν στο ξύλο, και τρέχει με τις πατερίτσες όπως όπως, να κρυφτεί σαν τον ασβό.
Μετά σου λένε “ήρωας” και θρίχαι σγουραί. Μπλιάχ!!

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα γυριστεί, θα υπάρχει πολύ σασπένς όπως μας πληροφόρησαν άτομα της παραγωγής, που ετοιμάζουν το σενάριο.
Αποκλειστικότης μας η είδησις κιουρίαι και κιούριοι!
Ο Batman λέει θα εξαφανιστεί απ’ το προσώπατο τση γης, και θα μείνουσι μονάχα τα δύο πιτσουνάκια, ο Πιγκουίνος και η γατοτέτοια με το φιδίσιο κορμί.

Μόνο που.. επειδή κάθε ιστορία έχει στο τέλος.. και ένα τέλος, άσχετα πόσα επεισόδια είχε πριν, και επειδή κι ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται συνεχώς και θέλει δράση με φάπες, οι αφοσιωμένοι συμπρωταγωνιστές του Batman, θα φάνε, και του μηνός τους, μα και της χρονιάς τους, προς τέρψιν του λαού της πόλης.
Ο δε Batman, δεν θα δείξει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για την τύχη τους, και θα εμφανιστεί για 4 μόνο δευτερόλεπτα, πριν το FIN της ταινίας.
Διότι πάντα θα είναι ήρωας, και έχει μόνο ένα πράγμα στο νου του..
Να σώσει τα αδέρφια του, που ήρθαν στο Katsam City απ' το Tipatham City..

(Πρόσωπα και ονόματα, είναι εντελώς φανταστικά..
Γιατί.. να κάπως έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις.. Ασταδιάλα! )

TGB1

No comments:

Post a Comment