Search This Blog

Sunday, March 24, 2013

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, τον κατήφορο του ιδιοκτήτη και της "δημοσιο-Γραφικής" ομάδας, μιας Ελληνικής εφημερίδας του Τορόντο, και μας γεμίζει λύπη, αγανάκτηση, μα και ντροπή ταυτόχρονα. Βλέπουμε έναν εκδότη που έχει παντελώς λαλήσει. Βλέπει αόρατους εχθρούς. Και οι εχθροί, αμέτρητοι, πολλοί. Τουτέστιν τρεις. Ο Γουγάς, ο Σκλάβος και τα Blog.

Τι έχει ο Γουγάς;
Blog. Εχθροί μας τα Blog και όσοι ασχολούνται μ' αυτά λοιπόν.
Ποιοί κάνουν παρέα με το Γουγά;
Ο Σκλάβος; Εχθρός μας κι αυτός, κι όποιοι άλλοι πέρασαν από δίπλα του. Κι ας μην τον άγγιξαν.
Τι Γράφουν τα Blog; Κριτικές και γνώμες. Εχθροί όλοι όσοι μας κάνουν κριτική η τολμάνε να έχουν το θάρρος της ελεύθερης γνώμης.
Τι είναι ο Σκλάβος; Ανταγωνιστής, έχει σοβαρή και ανταγωνιστική εφημερίδα. Εχθρός μας ο Σκλάβος, μας "κλέβει" διαφημίσεις.
(Τώρα που είπαμε για διαφημίσεις.. καλά που "κλέψαμε" κι εμείς μια, να βγάλουμε το ψωμάκι μας)


Δείτε για να καταλάβετε, πως, το άτομο έχει πραγματικά "ξεφύγει"
«ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…»
«ΑΝΔΡΕΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ…»
(Ζήτω ο Φινδέλ..ξεφύγαμε λέμε..!!)

«..και έχουμε respect από την ομογένεια (σεβασμός λέγεται.. και δεν τον έχετε) πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτά τα υπολείμματα των ανθρώπων… και να έχω και μερικούς να σου λένε
«Εντάξει μωρέ τον ξέρεις τον Γουγά και τον Σκλάβο»..
_Μα δεν ασχολείται με κανέναν άλλο, μήνες τώρα, μ' αυτούς τους δύο, κι όποιον άλλο πλησιάσουν η τους πλησιάσει.

«..Λοιπόν εμείς δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα της αξιοπρεπής ενημέρωσης στο αναγνωστικό μας κοινό, τρώει πολύς κόσμος ψωμάκι από την Hellas News...»
_Ο πολύς κόσμος, είναι 4 άτομα. Η γραμματική επίσης, λέει "της αξιοπρεπούς ενημέρωσης", αλλά στα πανεπιστήμια που διδάχθηκαν δημοσιογραφία, μάθαιναν άλλου είδους γραμματικές. Άλλωστε, για το πτυχίο "λασπολογίας", δεν χρειάζονται γραμματικές γνώσεις, αλλά ..λάσπη.
Ο λαός λέει πολύ σοφά, "λαγός την φτέρη κούναγε, κακό της κεφαλής του".

Όπως βλέπουμε, ο τύπος είναι επαγγελματίας. Όπου πάει, κάνει πάντα τα ίδια. Στο τέλος μπαίνει φυλακή, η τρώει κι ένα μπερντάκι ξύλο, και την κοπανάει νύχτα για καμιά εικοσαετία, μέχρι να τον 'ξεχάσουν", η να έχουν πεθάνει οι περισσότεροι που τον "γνώριζαν".
Αμ λογάριασες λάθος μάστορα. Ο Καναδάς δεν είναι μόνο μια ευνομούμενη χώρα που μας προφυλάσσει στο τέλος, ότι κι αν κάνουν, από λίγδες του είδους σου, μα έχει και πολύ μεγάλο ποσοστό μακροζωίας.

Ένας με τέτοιο παρελθόν, κάθεται φρόνιμος στη γωνιά του, και χαμηλώνει τα μάτια όταν συναντά ανθρώπους που τον "θυμούνται", ελπίζοντας να του συγχωρήσουν τα παλιά. Με τον τρόπο του, δείχνει πως δεν αλλάζει ο λύκος.
Και όπως άλλοι έχουν σαν "χόμπι" τα Blog, αυτός έχει το να τρώει μηνύσεις και ξύλο όπου πάει.
Βίτσια είναι αυτά.
Και.. περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Toronto Greek Bloggers τη 3/23/2013 04:32:00 μ.μ.

No comments:

Post a Comment