Search This Blog

Monday, February 11, 2013


Βασικά για τη …ριμάδα τη σοβαρότητα (και όχι μόνο) την οποία, μερικοί, καταντήσαμε …περίγελο των «σκυλιών» τα τελευταία, δυο σχεδόν, χρόνια με τα … κατινίστικα (σωστόοο.!) δημοσιεύματα, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο από τον «ΜΑΚΕΔΝΟ».
Θα είναι, πιστεύω, μια όαση, για πάρα πολλούς αναγνώστες μας, αν όχι για όλους…

τα στοιχεία της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ με διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail
Διαβάσαμε κι εμείς το "βαρυσήμαντο editorial" του εκδότη με τα 40 χρόνια εμπειρίας κ. Θανάση Κουρτέση στην εφημερίδα του Hellas News. 

Δεν θα ασχοληθούμε με το κατινίστικο περιεχόμενο του "κειμένου", αλλά πραγματικά μας ξένισε το γεγονός πως ο κ. Κουρτέσης δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της εφημερίδας "ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ".

 Όλοι φυσικά γνωρίζουν, ακόμα και οι πέτρες, ποιός εκδίδει την "ΕΒΔΟΜΑΔΑ".  Ξεφυλλίζοντας λοιπόν την εφημερίδα, ανακαλύψαμε την διεύθυνση, τα τηλέφωνα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τουλάχιστον σε 6 σημεία της εφημερίδας (σελ. 2, 3, 14, 7Ε, 9Ε και 13Ε). 

Τι να πούμε τώρα... Το μόνο που θα μπορούσε να κατηγορήσει ή να σχολιάσει ο "έμπειρος" εκδότης-παραγωγός, είναι πως ο Βασίλης Σκλάβος δεν εκμεταλλεύεται το χώρο στην εφημερίδα του λόγω έλλειψης διαφημίσεων.. 

2 comments:

  1. Λοιπόν επειδή διάβασα προσεκτικά αυτό που με τόσο ζήλο αναδημοσιεύεις και επειδή δεν θέλω να απευθυνθώ στην δικαιοσύνη να ρωτήσω γιατί όπως λες πλαισιώνετε από κατίνες (σωστοοοο?) ρωτάω λοιπόν εσένα. Επειδή λοιπόν θέλω να κάνω μια μήνυση σε αυτό το έντυπο που είναι καλύτερα να την κάνω στο τηλέφωνο η στο e-mail? Και έχει σημασία να αναφέρω και την σελίδα μήπως?? Τελικά είσαστε πολύ μ….ες

    ReplyDelete
  2. Αν προσέξετε λίγο στο τετράγωνο της «ταυτότητας» θα διαβάσετε πολύ καθαρά, (εκτός του ονόματος, του τηλεφώνου και του Φαξ), τη διεύθυνση 1232 Lawrence Ave.!
    Τώρα αν γνωρίζετε ανάγνωση όσο γνωρίζετε τη γραφή, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω… Πάντως οι μ@λ@κες θα πρέπει να αναζητηθούν γύρω σας αν όχι στον καθρέφτη σας.! Για ρίξτε μια ματιά…

    ReplyDelete