Search This Blog

Saturday, February 16, 2013


Επίσκεψη Αβραμόπουλου στον Καναδά

Δεξίωση προς τιμή του στο 
Καναδικό Κοινοβούλιο

Τριήμερη επίσκεψη στον Καναδά θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από πολυμελή κουστωδία υπηρεσιακών παραγώντων,  από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας υπουργός θα βρίσκεται στο Τορόντο στις 25 Φεβρουαρίου, όπου θα συναντηθεί, με τον μητροπολίτη Σωτήριο, στην Μητρόπολη καθώς και με παράγοντες της ομογένειας, στο "Πολυμενάκειο". Το ίδιο βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο με Ελληνοκαναδούς επιχειρηματίες και επενδυτές...

Στις 26 Φεβρουαρίου ο κ. Αβραμόπουλος θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη στο Μόντρεαλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον μεταβατικό δήμαρχο της πόλης Μάικλ Απλμπομ, καθώς και με επιχειρηματίες και επενδυτές.

Το ίδιο απόγευμα θα μεταβεί στην Οτάβα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γερουσίας Νοέλ Κινσέλα, ενώ αργότερα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του στο καναδικό κοινοβούλιο.

Τέλος, στις 27 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τον Καναδό ομόλογό του, Τζον Μπέιρντ, στην καναδική πρωτεύουσα, με αντικείμενο τις ελληνοκαναδικές σχέσεις, οι οποίες συμπλήρωσαν 70 χρόνια επίσημων διπλωματικών δεσμών τον περασμένο χρόνο. Όλο το επίσημο πρόγραμμα μόλις ανακοινωθεί από την Πρεσβεία μας ή το Γ. Προξενείο


No comments:

Post a Comment