Search This Blog

Saturday, September 1, 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Από την ξένη δημοσίευση και την παρέμβαση…
Αγαπητέ Αντίποδα, νομίζω ότι από δω και στο εξής αρχίζει η διαμάχη του παράλογου από τη μία μεριά και μόνο. Τα πράγματα εξελίσσονται αμφίρροπα και οι δημοκρατικές διαδικασίες θα καθορίζονται μόνο από τον Μέγα και έγκριτο πρόεδρο κ. Σταύρο Δαλακούρα, της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας.
Ο Ιανός (αρχαίος Θεός των Ρωμαίων με τα δυο πρόσοπα και πολύ αγαπητός) αφού πέρασε από τα 2 μη έγκριτα blogs τώρα είναι 3, χαριεντίσθηκε στο έπακρον, έβγαλε την προβιά του που φορούσε και έδειξε στα δυο μη έγκριτα blogs που τους βοήθησαν όλους και τους τρείς (πατέρα υιό και άγιο πνεύμα ο γίγας) τα φτιαγμένα ψεύτικα δόντια του με τα δυο πρόσωπα.
Το παράλογο κ. πρόεδρε με σας είναι το εξής: δεν έχετε αντιληφθεί την σπουδαιότητα  του ρόλου που ο δευτεροβάθμιος οργανισμός που εσείς είστε πρόεδρος HCFO είναι κατασκεύασμα μιας τρόϊκας που δεν είναι αρεστή στο σύνολο της ελληνικής παροικίας, ως επίσης έχει απομακρυνθεί παντελώς των σκοπών της…
Η Κοινότητά μας είναι η ομπρέλα που καλύπτει το γενικό σύνολο σε αριθμούς των εθνικοτοπικών συλλόγων, εσεις μόνο 3 στον αριθμό, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών σας (πατέρας, υιός και άγιο πνεύμα ο κοντός) αυτό είναι που θα σας μάθει όλους να χορεύετε καρσιλαμά…..
Θέλω να σας παρακαλέσω να μας γνωρίσετε στον τύπο γιατί αυτή η διαμάχη με τα μη έγκριτα blogs , τι συμβαίνει μήπως οι δικές του λυχνίες φώτισαν κάτι πολύ ουσιώδες, διότι βλέπω κατά κάποιο τρόπο έχουν γνώση για τετελεσμένα γεγονότα, θέμα …λεπτών…! Ευχαριστώ  

No comments:

Post a Comment