Search This Blog

Friday, August 31, 2012

Μια οφειλόμενη απάντηση...
σε σχόλιο του κ. Παπαδάκη...
ΜΕ την ευαισθησία που τον διακρίνει και τα άμεσα αντανακλαστικά του, ο αντιπρόεδρος Δ. Σ. της Ομοσπονδίας του Οντάριο και συγχρόνως γραμματέας του Εθνικού Κογκρέσου (πότε τα προλαβαίνει όλα;) απάντησε αυθημερόν στο σχόλιο του «ΜΑΚΕΔΝΟΥ», με το παρακάτω κείμενο:

" Είδομεν, ΙΔΑ, για το ποιοί σύλλογοι και οργανισμοί θα συμμετέχουν όταν θα γίνει αυτό το "ΦΙΑΣΚΟ" που αναφέρεις. Αν διάβαζες την "ανακοίνωση τύπου" και όχι πρόσκληση που σου έστειλα, το συνέδριο θα γίνει στην αίθουσα της Παμμακεδονικής, οι Αιγαίοι και οι Κρήτες είναι μέλη της Ομοσπονδίας και φυσικό είναι να συμμετέχουν. Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο έχει πάψει να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Οντάριο από το 2009 (δεν έχει πληρώσει συνδρομή από τότε). Είδες, ΙΔΑ, πόσο σέβεται η Κοινότητα την Ιστορία και τους θεσμούς;;;; Όσο για τον Δαλακούρα, τον Πάππα και τον Μάνιο, δεν κάνουν αυτοί την Ομοσπονδία αλλά ένα συμβούλιο από δέκα εννέα μέλη. Οι αποφάσεις περνάνε με τον πλειοψηφικό τρόπο όσο κι αν σας καίει εσάς.
Γιώργος Παπαδάκης.
 "

Επειδή νιώθουμε ένοχοι διότι πήραν τη μπόρα και τα άλλα δυο blogsemphasisworld» και «ΜΑΚΕΔΝΟΣ») χωρίς να φταίνε σε τίποτα αφού είμαστε οι μόνοι που λάβαμε την Ανακοίνωση Τύπου της Ομοσπονδίας καθώς και την …ανάκληση της (ανύπαρκτης.!) πρόσκλησης για το συνέδριο του Κογκρέσου και ως εκ τούτου η πέτρα του σκανδάλου, θα μας επιτρέψει ο κ. Γιώργος Παπαδάκης να (του) πούμε δυο λόγια:
ΔΕΝ είμαι και δεν θα γίνω ο …εκπρόσωπος Τύπου της Κοινότητας, αλλά ως, -το κατά δύναμη,- ενεργό μέλος της θα ήθελα να πω στον κ. Παπαδάκη να σέβεται λίγο περισσότερο τους (σοβαρούς τουλάχιστον) θεσμούς όπως είναι η Κοινότητα. Η διοίκηση της Κοινότητας κ. Παπαδάκη, για λόγους οικονομικούς, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί ανοιχτή, όχι μόνο περιόρισε στο ελάχιστο το προσωπικό της αλλά τους χρωστάει ακόμα καθυστερούμενους μισθούς 3-4 μηνών, όπως επίσης και στους ιερείς των εκκλησιών της.! Πιστεύετε αλήθεια κ. Παπαδάκη ότι η Κοινότητα θα’ πρεπε να αφήσει απλήρωτο και το ηλεκτρικό ρεύμα για να γίνει μέλος της …τριαδικής Ομοσπονδίας πληρώνοντας μάλιστα τριών χρόνων συνδρομή, έτσι ώστε να πληρώνονται άνετα τα ενοίκια του πεθερού, όπου στεγάζονται τα κορίτσια των Κ. Υπηρεσιών; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά κ. Παπαδάκη;
Γιατί δεν κάνατε το αυτονόητο, να …χαρίσετε στην Κοινότητα τις συνδρομές των δύο χρόνων, ώστε να πετύχετε δυο μαζί στόχους; Και (κάποια) χρήματα να εισπράξετε και μέλη στην Ομοσπονδία να προσθέσετε; Δεν βλέπετε εσείς σοβαρός άνθρωπος κ. Παπαδάκη ότι η τριχανδρεία με τον τρόπο που διοικεί, θέλει να ελέγχει τους θεσμούς αυτούς και στη διάρκεια των επόμενων ετών, επιβάλλοντας ένα χαράτσι το οποίο δεν θα πληρωθεί ποτέ; Ή μήπως είστε μέλος της και άρα έχουμε πλέον τετρανδρεία; Πιστεύετε κ. Παπαδάκη ότι η απαίτησή σας να εισπράξετε τριών χρόνων καθυστερημένες συνδρομές από συλλόγους και οργανώσεις, δεν κρύβει κακές σκέψεις για αποχή των πολλών και έλεγχο των ολίγων που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο; Μια απάντηση στα παραπάνω κ. Παπαδάκη, ώστε να συνεχίσω σε …ώτα ακουόντων.!

(Όσο για τις …πλειοψηφικές αποφάσεις σας στο Δ. Συμβουλίο της Ομοσπονδίας, ας το αφήσουμε κατά μέρος, διότι …μυρίζει.  Οι πληροφορίες μας επ’ αυτού άλλα πράματα λένε.! Κι’ αν αυτό δεν σας αρκεί, θα ρωτήσω μόνο τούτο: Με πόσες ψήφους (από τους 19) εγκρίθηκε η  «απόφαση» Δαλακούρα να ανακαλέσει την ανύπαρκτη πρόσκληση προς τα blogs;)   


No comments:

Post a Comment