Search This Blog

Thursday, August 30, 2012

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Στο προηγούμενο σχόλιο του «ΜΑΚΕΔΝΟΥ» απάντησε ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Παπαδάκης. Επειδή η απάντησή του είναι ενδιαφέρουσα και σε μας, την αναδημοσιεύουμε επίσης χωρίς την άδειά τους…


Αναφορικά με το σχόλιο μας "Βασιλιάδες χωρίς Βασίλειο"..λάβαμε ηλεκτρονικό μήνυμα από τον κ. Γεώργιο Παπαδάκη, Γραμματέα του Εθνικού Κογκρέσου και εάν δεν κάνουμε λάθος και Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Οντάριο.  Το μήνυμα έχει καταχωρηθεί στην προηγούμενη ανάρτηση αλλά θεωρούμε πως αξίζει της προσοχής σας στην κεντρική σελίδα.  Μας λέει λοιπόν ο κ. Παπαδάκης:

" Είδομεν, ΙΔΑ, για το ποιοί σύλλογοι και οργανισμοί θα συμμετέχουν όταν θα γίνει αυτό το "ΦΙΑΣΚΟ" που αναφέρεις. Αν διάβαζες την "ανακοίνωση τύπου" και όχι πρόσκληση που σου έστειλα, το συνέδριο θα γίνει στην αίθουσα της Παμμακεδονικής, οι Αιγαίοι και οι Κρήτες είναι μέλη της Ομοσπονδίας και φυσικό είναι να συμμετέχουν. Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο έχει πάψει να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Οντάριο από το 2009 (δεν έχει πληρώσει συνδρομή από τότε). Είδες, ΙΔΑ, πόσο σέβεται η Κοινότητα την Ιστορία και τους θεσμούς;;;; Όσο για τον Δαλακούρα, τον Πάππα και τον Μάνιο, δεν κάνουν αυτοί την Ομοσπονδία αλλά ένα συμβούλιο από δέκα εννέα μέλη. Οι αποφάσεις περνάνε με τον πλειοψηφιακό τρόπο όσο κι αν σας καίει εσάς.
Γιώργος Παπαδάκης.
 "

Καταθέτουμε την απάντησή του, ως οφείλουμε, και θα περιμένουμε τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους. Πραγματικά ευχόμαστε αυτός ο αρνητισμός, ο οποίος αναμφισβήτητα, έχει περιέλθει στην παροικία από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και των τριγύρω από αυτόν, να σταματήσει και να επιστρέψουν οι οργανισμοί αυτοί Ομοσπονδία και Κογκρέσο στη σωστή τους βάση. Πραγματικά ευχόμαστε να κάνουμε λάθος στο ότι "ο Δαλακούρας, Πάππας και Μάνιος, δεν κάνουν αυτοί την Ομοσπονδία αλλά ένα συμβούλιο από δέκα εννέα μέλη.". Τα γεγονότα μέχρι στιγμής δείχνουν το αντίθετο. Εμάς πάντως μας καίει η πρόοδος των αστικών οργανισμών.. Ελπίζουμε να έχετε κι εσείς την ίδια "κάψα".

Δυστυχώς θα θέλαμε πολύ να αναρτήσουμε προς γνώση των αναγνωστών μας την "Ανακοίνωση Τύπου" αλλά δυστυχώς.. ξεχάσατε να μας τη στείλετε! Να είστε σίγουρος πως θα την αναρτήσουμε όταν μας τη κοινοποιήσετε. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι
 makednos1912@gmail.com 

Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο / απάντησή σας.
 Το εννοούμε πραγματικά.

No comments:

Post a Comment