Search This Blog

Tuesday, August 28, 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Ο Λαός θυσίες κι’ αυτοί συνεχίζουν
απτόητοι να ξοδεύουν ασύστολα.!

Αγαπητέ, με αφορμή τα όσα διάβασα στον Αντίποδα και μου τα επιβεβαίωσε σήμερα ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ με αποδείξεις, θέλω να πω τα εξής:

Ο Έλληνας εργαζόμενος ή συνταξιούχος βογκάει να τα φέρει βόλτα με …κάποιο πεντακοσάρικο όλο κι’ όλο τον μήνα κι’ αυτός έφαγε 665 Ευρώ σε μόλις μια εβδομάδα στο Τορόντο.! Ξόδευε για φαγητό μόνο κάθε μέρα 120 δολάρια, ενώ είχε ένα ακόμα …χαρτζιλίκι των 50 δολαρίων ημερησίως για τα …έξτρα του (προφανώς καφέδες-αναψυχτικά).  Και μάλιστα χωρίς καν να χρειάζεται η επίσκεψή του εδώ.!
Τον κάλεσαν, είπαν, κάποιοι λεφτάδες, με δικά τους έξοδα, για να παραστεί στο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στην πόλη μας… Αφού τους ήταν τόσο απαραίτητη η παρουσία του στην εκδήλωση αυτή, γιατί δεν του πλήρωσαν ΟΛΑ τα έξοδα διαμονής του εδώ; Εντάξει, ο κ. Ματζιάρης του πλήρωσε όπως λένε, το αεροπορικό εισιτήριο και το ξενοδοχείο όπου διέμεινε και μπράβο του. Αλλά οι άλλοι μεγαλοπαράγοντες της οργανωτικής επιτροπής, έστω κι’ όλοι μαζί, δεν μπόρεσαν να του εξασφαλίσουν τροφή και μετακίνηση; Έπρεπε να ξοδέψει 665 ολόκληρα Ευρά από την τσέπη του ελληνικού λαού για το φαγητό του, τη στιγμή που μια οικογένεια ή έναν συνταξιούχο του κόβουν ακόμα κι’ από το πεντακοσάρικο; Μπορεί να μας πει ο ίδιος ή έστω ο προϊστάμενός του κ. Ταγματάρχης, με ποια λογική ενέκρινε μια τέτοια δαπάνη  980 Ευρώ για ένα αχρείαστο ταξίδι στο εξωτερικό;
Τώρα, αν πιστέψουμε στις …φήμες ότι η επίσκεψή του ήταν μέρος ενός σχεδίου δημιουργίας προγράμματος του καναλιού από τον Καναδά προς όλο τον κόσμο, θα μας επιτρέψουν να πούμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, Ελλαδίτες και ντόπιους ομογενείς, ένα μεγάλο Αίσχος.!!! Είναι εποχή για τέτοιου είδους έξοδα, για μια κωλοεκπομπή στην οποία, -εκτός του ότι δεν παρακολουθεί κανένας,- θα παρουσιάζουν τις γαμόφατσές τους όλοι οι ρεμπεσκέδες επιβήτορες κάποιων ανύπαρκτων οργανώσεων τύπου ΣΑΕ, Κογκρέσου και Ομοσπονδίας οι οποίοι μαζί με τους βολευτάδες μας και τον …πνευματικό τους πατέρα θα αποβλακώνουν έτι περισσότερο τους έστω λίγους ομογενείς τηλεθεατές τους… Και ο ελληνικός λαός θα , θα και θα πλερώνει τις αμαρτίες τους…
Λέγεται μάλιστα ότι στην όλη ιστορία είχε κάποια ενεργό ανάμιξη και ο κ. γενικός τον οποίο έψαξα αλλά μου είπαν ότι είναι σε διακοπές. Θα περιμένω την επιστροφή του για να μάθω από πρώτο χέρι το στόρι… και τα ξαναλέμε.!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία…….

No comments:

Post a Comment