Search This Blog

Thursday, August 30, 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΦΑΝΤΟΜΑΣ...

Από τον «αμαξά» του emphasisworld, κλέβουμε και αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο, αναφερόμενο στο «Συνέδριο» των κ .κ. Δαλακούρα, Πάππα, Μάνιου, Παπαδάκη», και την …ανάκληση της «πρόσκλησης» φάντασμα εν τω κρανίω (τους)…
Είναι πρόκληση ...
να μην στείλουν πρόσκληση;
Άλλη μια γκάφα ολκής που εκθέτει από πρόεδρο και γραμματέα μέχρι και τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων έκανε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας Οντάριο Κώστας Πάππας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος διακατέχονται από μεγάλο πανικό και πίεση. 
Δείτε τι έκαναν οι αλαζόνες υπερασπιστές της αστικής ιδέας που από ότι φαίνεται έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Στις 27 Αυγούστου 1:15 μ.μ., με εντολή του γραμματέα Γιώργου Μάνιου που  βρίσκεται εκτός Τορόντο, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο ένας εκ των δύο αρμοδίων που έχουν αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ομοσπονδίας, στέλνει ηλεκτρονικά, σε μια σειρά ομογενειακών ΜΜΕ, τηλεοπτικά, ηλεκτρονικά και έντυπα, μια ανακοίνωση τύπου προς δημοσίευση στην οποία υπάρχουν πληροφορίες για το πως ένας οργανισμός μπορεί να συμμετάσχει στο συνέδριο του ελληνοκαναδικού κογκρέσου που θα γίνει στο Τορόντο.
Την επομένη ημέρα 28 Αυγούστου ο Κώστας Πάππας σε συνεργασία με τον Σταύρο Δαλακούρα "παρεμβαίνουν" και "διορθώνουν" τα αδιόρθωτα, με ένα κείμενο ολίγων γραμμών, καπελώνοντας τους Μάνιο και Παπαδάκη.
Κάνουν μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΗ σε μια "πρόσκληση φάντασμα" που ποτέ δεν στάλθηκε και που αφορά στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά αντί άλλων για άλλη μια φορά.
Φυσικά η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΗ αν και άσχετη εκθέτει ανεπανόρθωτα κυρίως τον πρόεδρο μια και τον παρουσιάζει ως αυτόν που ανέλαβε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ευθύνη της σύνταξης και της κοινοποίησης. Με άλλα λόγια "αποφάσισε και διέταξε" ο άνθρωπος για άλλη μια φορά. Ενέργησε δηλαδή ξανά χωρίς να λάβει υπόψη του τις τυχόν διαφωνίες συνεργατών του, όπως του γραμματέα και των δυο αρμόδιων που έχουν αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του οργανισμού (και με τα ΜΜΕ).
Φυσικά αν είχε την έγκριση της πλειοψηφίας των 19 μελών του συμβουλίου θα έλεγε "με απόφαση του ΔΣ" και οχι "κατ' απαίτηση ...του Δαλακούρα".
Μετά την νέα «πρόκληση» του ο πρόεδρος της ελληνοκαναδικής ομοσπονδίας Οντάριο πιστεύω θα έχει συνειδητοποιήσει πως αναλαμβάνει πολύ μεγάλη ευθύνη στις πλάτες του και στη γενική συνέλευση θα χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τελευταία (ανοικτή επιστολή, παρέμβαση κλπ), χωρίς την σύμφωνη απόφαση του ΔΣ, εκθέτοντας έτσι τον οργανισμό και τα μέλη.
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΗ έχει την "υπογραφή" Δαλακούρα που σημαίνει πως αυτός απευθύνεται προς τους παραλήπτες της.
Παρά ταύτα γράφει στην αρχή "Κατ' απαίτηση του προέδρου του HCFO Σταύρου Δαλακούρα",σαν να την συνέταξε άλλος και μιλάει εκ μέρους του.
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΗ στέλνεται από το e-mail του Πάππα και ο Δαλακούρας την παίρνει την ίδια στιγμή με τα έγκριτα ΜΜΕ.
Συμπέρασμα: Πάπας – Δαλακούρας, το δίδυμο της συμφοράς.


Τώρα με την σειρά μου θα τους ανακοινώσω πως δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι εκπρόσωποι ΜΜΕ, αλλά εγώ θα πάρω την «άμαξα» και προπάντων το «καμουτσί» και θα κατέβω στην Ντάνφορθ και θα μπω και στο κτίριο της Παμμακεδονικής να κόψω κίνηση την ημέρα του συνεδρίου.
Και όποιος έχει τα κότσια ας μη με «καλοδεχτεί». Μαύρο «άλογο» θα τον φάει.

No comments:

Post a Comment