Search This Blog

Friday, June 19, 2020

Εξακολουθούν να εξευτελίζουν τον Ελληνισμό μια χούφτα ελληνόφωνα γαϊδούρια…



Με αφορμή σχόλιου  ανώνυμου αναγνώστη μας από το Μόντρεαλ (φιλάει τα …ρούχα του ο άνθρωπος από το μένος των «ηΓΕΤΩΝ») θα πούμε σήμερα μερικά πράματα για το ποιόν (ή μήπως το πύον;) των ηγετίσκων της πλάκας, όπως αυτοαποκαλούνται στις μεταξύ τους κουβέντες…

  Συνεχίζουν να εξευτελίζουν τον Ελληνισμό του Καναδά, κάποιοι γιατροί, κάτι δικτάτορες, - κι’ ας αυτοαποκαλούνται  «διδάκτορες» - και άλλα ομογενειακά καθάρματα… ΔΕΝ καταλαβαίνουν τίποτα οι αλήτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο «Εθνικό», μη τυχόν και χάσουν τις συντρόφους τους, τις οποίες μέσα απ’ αυτό γνώρισαν – ελέω …αρχιερέαΣμήθ - και τις ανέδειξαν σε υψηλόβαθμα στελέχη (αντιπροέδρους και δεν ξέρουμε τι άλλο) μπας και καταφέρουν να τις …μονιμοποιήσουν δίπλα τους και φυσικά να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ώστε να δημιουργίσουν Δ. Συμβούλιο.!!!
Αυτά, λοιπόν, τα καθάρματα επιμένουν να γυρίζουν στα τηλεοπτικά κανάλια και τα ραδιοφωνικά προγράμματα και να διακηρύττουν ότι εκπροσωπούν τις 350.000 του ελληνισμού του Καναδά.!!! Μάλλιστα, για να κοροϊδέψουν ό, ποιους ομογενείς νομίζουν ότι μπορούν, τους στέλνουν και …ραβασάκια απαριθμώντας τα κατορθώματά τους ή τις όποιες «επιτυχίες» τους.! Ποιες είναι οι επιτυχίες τους; Μα οι αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από κάποιους Δήμους της χώρας - 13 τον αριθμό – καμαρώνοντας σαν «γύφτικα σκερπάνια».!!! Ναι τα τομάρια, επαίρονται για τις «αναγνωρίσεις» των 13 Δήμων, λέτε και οι συγκεκριμένοι Δήμοι έχουν την ευχέρεια πρόσβασης σε στοιχεία, ώστε να διαπιστώσουν τα πραγματικά γεγονότα της εποχής εκείνης.!
Πόσο, παραπάνω, ρεζίλι θα μας κάνουν τα αρρωστημένα αυτά παλιόπαιδα, τελικά; Ντροπή σας ρε παλιοτενεκέδες.!!!
Και με την ευκαιρία διαβάστε παρακάτω, ποιοι 13 Δήμοι τους «αναγνώρισαν» και …καμαρώστε μαζί τους, όσοι βέβαια επιθυμείτε και ξέρουμε ότι ΔΕΝ είστε πολλοί…
 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
Posted on May 22, 2020 in Uncategorized
ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ,  ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ (CHC), ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΟΛΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

Για την Ιστορία, for the sake of History 13 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ/RECOGNITIONS
Toronto, ON (May 2016), Ottawa, ON (May 2016), LaSalle Borough, Quebec (April 2017), Oshawa, Ontario (April 2017), Villeray-Saint-Michel-Parc Extension Borough, Quebec (May 2017), Montreal, QC (May 2017), Vancouver, BC (May 2017), Edmonton, AB (May 2017), Regina, SK (May 2017)
Vaughan, ON (May 2017), Côte Saint-Luc, QC (June 2017), Laval, QC (May 2018), Calgary, AB (May 2018), Ontario Legislature pending (εκκρεμής).



No comments:

Post a Comment