Search This Blog

Thursday, July 7, 2016

Μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση Γκολφ για το Ελληνικό Σπίτι…




Πραγματοποιήθηκε χθες μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση Golf Tournament του Ελληνικού Σπιτιού, η 19η  στη σειρά, στο γνωστό Richmond Hill Golf Club. Η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 150 περίπου παίκτες, ήταν πραγματικά επαγγελματική και απέφερε στο ταμείο του οργανισμού περί τις 110.000 δολάρια, 8.000 περισσότερα από την περασμένη χρονιά.!
ΌΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες και μαζί τους την διοργανωτική Επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι κ. κ. Κεν Σταθάκης, Χρήστος Μπούσαλης, Μικε Σουρλής και Τάσος Μιχαλόπουλος, με την παρουσία της πάντα ακούραστης, Παναγιώτας Αγραπίδου, ευχαρίστησε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννης Φαναράς,
αναφερόμενος για λίγο στο μεγάλο και θεάρεστο έργο που προσφέρει ο οργανισμός αυτός σε ομογενείς και άλλους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την παρουσία του.  Στη συνέχεια ο κ. Φαναράς απένειμε τα βραβεία στις τέσσερες πρώτες κατηγορίες των νικητών και παρέλαβε την επιταγή των 110 χιλ. δολάρια από την Οργανωτική Επιτροπή.
Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν η παρουσία των 2 ιερέων των παρεκκλησίων του Γηροκομείου, παρ’ ότι  η διοργάνωση αυτή με κανέναν τρόπο ΔΕΝ είχε σχέση με θρησκευτική εκδήλωση. Υπάρχουν, βλέπετε και σοβαροί κληρικοί που βοηθούν το έργο των οργανισμών τους οποίους υπηρετούν, εν αντιθέσει με τους ιερείς της Κοινότητας οι οποίοι απέχουν απ’ ΟΛΕΣ τις εκτός ναού εκδηλώσεις των ορθοδόξων, έστω κι’ αν είναι μέρος της θρησκείας  μας.!!!
Και τώρα μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Golf Tournament


















No comments:

Post a Comment