Search This Blog

Monday, July 4, 2016

Αυλαία στην πρώτη φάση του πανηγυριού της Κοινότητας…




Με αρκετά ικανοποιητική προσέλευση ομογενών, έληξε χθες η πρώτη φάση του πανηγυριού της Ελληνικής Κοινότητας. Περισσότεροι από 2.000 ομογενείς επισκέφτηκαν το χώρο της εκδήλωσης και διασκέδασαν, για ένα τριήμερο, με ελληνική μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα του μαέστρου Κεν Κακούλη, τη Μάγδα Πασπάλη, τον Στέφανο Χατζηστεφάνου, τον Κώστα Τσιλφίδη και τον γνωστό Λεωνίδα στο μπουζούκι.
Η μεγάλη αυτή πολιτιστική εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας θα επαναληφθεί  το προσεχές
Παρ-Σαββ-Κύριακο, 8, 9, και 10 Ιουλίου, με πρωταγωνιστή τον εξ’ Ελλάδος καλλιτέχνη Ηλία Βρεττό.  Θα γίνει ο χαμός απ’ ότι προβλέπεται, με πρώτη και καλύτερη τη Νεολαία της ομογένειας η οποία σιγά σιγά, όπως όλα δείχνουν, επανέρχεται στους κόλπους της Ελληνικής Κοινότητας.
Και τώρα λίγες ακόμα φωτογραφίες και υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα…  





   







1 comment:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα, από άρθρο του Keadas blog,που δεν το αμφιβάλλω, το οποίο και σας το αποστέλλω, πιστεύω πως εσείς θα είχατε τους λόγους και δεν αναφερθήκατε στο γεγονός. Θεωρώ όμως καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε και να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι και πως αυτοί οι ¨επίδοξοι¨δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Είναι ντροπή, άντιπρόσωποι συλλόγων, κογκρέσων ή οποιονδήποτε φορέα, να συμπεριφέρονται τοιουτοτρόπως. Αλλά ούτε και εμείς θα πρέπεπι να τους ανεχόμαστε. Θα πρέπει η παροικία να μάθει το ποιόν τους.


    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟI ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ AΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ»!!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ



    Απρόκλητη επίθεση στον πρόεδρο της Κοινότητας από μέλος του «Εθνικού»!!!
    Απρόκλητη επίθεση εκ μέρους του αντιπροέδρου και υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του «Εθνικού» Κογκρέσου, δέχτηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης, κατά τη διάρκεια του πανηγυριού στο προαύλιο του Αϊ-Γιάννη!

    Κάποια στιγμή που ο πρόεδρος Αρτεμάκης συνομιλούσε με τον εκδότη της «Εβδομάδας» Βασίλη Σκλάβο, παρόντος του αντιπρόεδρου κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλου, πλησιάζει πάνω από το κεφάλι του ο αντιπρόεδρος του «Εθνικού» και υπεύθυνος και Δ. Σχέσεων, κ Παπαδάκης λέγοντάς του:
    Δεν ντρέπεσαι ρε μασκαρά να κάθεσαι και να συζητάς με τους διασπαστές του ελληνισμού;
    Και πριν ο πρόεδρος προλάβει να αντιδράσει, αυτός συνέχισε στα γρήγορα τις φραστικές του επιθέσεις με πολλά και διάφορα άλλα …κοσμητικά επίθετα, αποχωρώντας ήρεμα ως να μη συνέβη ΤΙΠΟΤΑ!

    Το συμβάν έγινε αντιληπτό από κάποιους επισκέπτες οι οποίοι, αφού τον αποκάλεσαν «γαϊδούρι», το μετέφεραν στους υπεύθυνους διοργανωτές του πανηγυριού και οι οποίοι, αφού ζήτησαν συγνώμη, ανέλαβαν τα περαιτέρω..…

    Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ..κύριος είναι πρόεδρος του συλλόγου Θεσσαλονικαίων και συμμετέχει ως συνδιοργανωτής του πανηγυριού αυτού, με τον ίδιο να …προΐσταται του χώρου πώλησης των ποτών!
    Μέχρι να έχουμε νεότερα για το συμβάν, θα πούμε μόνο τούτο: Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας από τους …«ηγέτες» και επίδοξους (!!!) «αυριανούς» κυβερνήτες της πόλης μας.!!!

    Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τό συγκεκριμένο άτομο δείχνει το πλούσιο ταλέντο του να κάνει δημόσιες σχέσεις με υβρεολόγιο πεζοδρομίου.

    Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα ..ξεστομίσεις.

    Ακόμα πληρώνεται συνδρομή σε υβριστές του Ελληνισμού;

    Να τους χαιρόμαστε!


    Απο μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

    ReplyDelete