Search This Blog

Tuesday, September 22, 2015

Ξεμωράθηκε ο Σωτήριος...

Παντελής αδιαφορία για τα προβλήματα των πιστών.!!!

Ασχολείται μόνον με την κατάσχεση των μυστηρίων των εκκλησιών της Κοινότητας και το ...παλούκι του ανιψιού του της "Sky".!!!

Πέρασε ολόκληρο Καλοκαίρι, άλλοι γύρισαν από τις διακοπές τους και άλλοι πάλι δεν πήγαν, για διάφορους λόγους ο καθένας. Είπαν λοιπόν να μαζευτούν και να δουν πώς θα λύσουν το πρόβλημα της απουσίας ιερέα από την Κοινότητά τους. Πάει, τώρα, ένας χρόνος και κάτι χωρίς ιερέα και κάπου αισθάνθηκαν την ανάγκη να λειτουργηθούν οι άνθρωποι, αφού είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σε  αντίθεση με τους κληρικούς μας οι οποίοι είναι, μάλλον, του χρήματος πιστοί και όχι της θρησκείας, όπως όλες οι συμπεριφορές τους δείχνουν... Τηλεφώνησαν, που λέτε, οι υπεύθυνοι της εκκλησίας, στην ...Ιερά- όπως τη λέει ο Σωτήριος-Μητρόπολη και ζήτησαν να τους στείλει έναν παπά για μια έστω λειτουργία, αφού κοντεύει χρόνος από την τελευταία φορά που είδαν και άκουσαν ιερέα.! Και για να είναι σίγουροι ότι το αίτημα τους μεταφέρθηκε στον προκαθήμενο που είναι και ο αρμόδιος για τέτοια ζητήματα, έστειλαν την ίδια μέρα και  επιστολή με το αίτημα αυτό. Είναι κάποιος αναγνώστης που μάντεψε το αποτέλεσμα; Έτσι ακριβώς έγινε, 28 ημέρες αργότερα ΔΕΝ έλαβαν καμία απάντηση.!!! Μητρόπολη και μητροπολίτης τους έγραψαν ...κανονικά εκεί που γράφουν όλους όσους ζητούν κάτι που ΔΕΝ έχει σχέση με οικονομικό ΚΕΡΔΟΣ προς την ...Ιερά.! Μάλιστα τα γομάρια, βρίσκουν χρόνο για να συζητούν με τον παπαπαλούκα και τα προβλήματα της "ΣΚΑΙ", αλλά ούτε λεπτό για τα προβλήματα των εκκλησιών και ενοριτών τους.!!!
Άμε στο διάολο, επιτέλους, από την ηγεσία της Εκκλησίας των Ορθόδοξων Ελλήνων του Καναδά, παλιοανώμαλε ρεμπεσκέ του κερατά. Καθόλου δεν ντρέπεσαι μωρέ; Κι' ακόμα, εκείνος εκεί ο Βαρθολωμαίος από το Φανάρι, ΔΕΝ βλέπει τίποτα απ' όλα αυτά που κάνεις; Ή μήπως τον ταΐζεις τόσο πολύ που ΔΕΝ έχει χρόνο για να μιλήσει; ΔΕΝ μας τρέλαναν οι πολιτικοί, οι περί αυτών αξιωματούχοι και οι κάθε λογής απατεώνες και θα μας τρελάνετε εσείς οι ...πνευματικοί μας πατέρες μωρέ; Ου να χαθείτε από μπροστά μας παλιοτόμαρα...

1 comment:

  1. Μήπως θέλει με την κατάσχεση των μυστηρίων να πετύχει την ξεκατάσχεση του Ταξιάρχη; Λίγο δύσκολο αλλά τι να πούμε!

    ReplyDelete