Search This Blog

Wednesday, September 23, 2015

Ετήσια εκδήλωση "Αγ. Δημητρίου"

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Δ. Συμβουλίου  του Αγ. Δημητρίου και της φιλανθρωπικής οργάνωσης των κυριών της Ελληνικής Κοινότητας "Η ΠΡΟΝΟΙΑ".


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η ετήσια εκδήλωση του συμβουλίου της εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου την οποία συνδιοργάνωσαν με το Τμήμα Κυριών "Πρόνοια" για την οικονομική ενίσχυση της Κοινότητας. Πάνω από 450 ομογενείς, ενορίτες και μη της εκκλησίας, κατέκλεισαν κυριολεκτικά την επάνω αίθουσα του "Πολυμενάκειου"
Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του, στην συνέχιση των διάφορων -Εκπαιδευτικών, Θρησκευτικών, Πολιτιστικών- προγραμμάτων του μεγάλου αυτού οργανισμού της παροικίας μας.
Προγράμματα, δηλαδή, τα οποία ΔΕΝ προσφέρει η Μητρόπολη των 200 εκατομμυρίων δολαρίων οικονομικής επιφάνειας...
(Και μη μας πει κάποιος ότι διατηρεί, δήθεν, ημερήσια σχολεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες, ή έστω κατασκηνώσεις, γιατί θα γίνει την ...πόπης, εντάξει;). 
Οι άοκνοι αυτοί, λοιπόν, εργάτες και εργάτριες της Κοινότητας, αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους και επί πάρα πολλά χρόνια για να κρατήσουν ζωντανό τον οργανισμό, προσπαθώντας να ξεφύγουν τις τρικλοποδιές του μητροπολίτη ο οποίος αφηνιάζει όταν βλέπει χρήματα σε ..ξένες τσέπες.!
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση..







No comments:

Post a Comment