Search This Blog

Saturday, September 26, 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΚατορθόματα...


Οφείλω να εκδηλώσω το θαυμασμό μου για τα επικοινωνιακά χαρίσματα του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του...και μιλώ σοβαρά!
Κατακλύστηκαν χθες όλα τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά sites και blogs: "80 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου από τη λίστα Λαγκάρντ"!!!!
Όλοι συνεπώς σκεπτόμαστε πόσο επιτυχημένη είναι η κυβέρνηση...πόσο αποτελεσματική είναι η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία εδώ και 7 μήνες κατόρθωσε περισσότερα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, που 3 χρόνια δεν έκαναν τίποτα!!!!
Αν όμως, κάποιος διαβάσει τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ διαπιστώνει ότι:
-Τα 67 από τα 80 εκατομμύρια, εισπράχθηκαν προ του 2015
- Τα υπόλοιπα 13 των εισπραχθέντων, αφορούν βεβαιωμένες οφειλές 26 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες εντάχθηκαν στο νόμο Βαλαβάνη για τις 100 δόσεις. Μιλάμε, δηλαδή για άτεγκτη αντιμετώπιση των οφειλετών αυτών!!!!!!!!!
- Το 80% των καταθετών της λίστας Λαγκάρντ ταυτοποιήθηκε προ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
- Η φορολογική έρευνα, που είναι μακρά και δυσχερής, έχει ολοκληρωθεί για το 30% των δεδομένων, την τελευταία διετία, είτε με καταλογισμό είτε όχι.
Και κάτι τελευταίο προσθέτω εγώ...
ΟΛΑ τα εργαλεία που διαθέτει η όποια κυβέρνηση, στα χέρια της, για την ανεξαρτησία και την εγγύηση γρήγορης και απρόσκοπτη διαδικασίας φορολογικής έρευνας, είναι νόμοι, που ψήφισε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (με Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου) το 2011...ΟΛΑ...ΥΓ...Για την ιστορία, ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε, είτε καταψήφιζε είτε ψήφιζε παρών...

No comments:

Post a Comment