Search This Blog

Thursday, October 22, 2015

ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ.!!!


Ενώ από τότε που ανέλαβαν οι ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνουν σημεία και τέρατα στη χώρα μας με πλημμύρες, ανεμοστρόβιλους, καταστροφές, κανείς από δαύτους δεν μιλάει παρά μονάχα για φόρους, φόρους, φόρους. Ο δε Τσίπρας μονάχα γελάει, γελάει, γελάει, τα βάζει με τους "παλιούς", και ζει τον μύθο ενός πρωθυπουργού που δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ότι είναι κυριολεκτικά... γυμνός!!!!!
Ο μύθος συνεχίζεται σήμερα με τον ερχομό του γάλλου προέδρου, τον οποίο επιχειρεί να αξιοποιήσει προς ίδιον όφελος. Θα δούμε αργότερα στα τηλεοπτικά πλάνα τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα να μιλάει με τον "Ολαντρέου", που ήρθε για να οργανώσει το δικό του προφίλ αλλά και της πατρίδας του της Γαλλίας, για να κερδίσει πόντους απέναντι στην ισχυρή Γερμανία.
Αλλά ο Τσίπρας και η παρέα του που κι αυτοί ενδιαφέρονται μονάχα για τα επικοινωνιακά οφέλη, αδιαφορούν για μας που καλούμαστε μέσα σε λίγες μέρες να πληρώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τακτοποιήσουμε τους δυσβάστακτους φόρους [ΕΝΦΙΑ κ.λπ.]. Αυτή την σταλινοπαρέα δεν την έφερα εγώ στην εξουσία. Την έφεραν κάποιοι που προσδοκούσαν πολλά προς ίδιον όφελος και κάποιοι άλλοι που νόμισαν ότι έγιναν "αριστεροί" επειδή στήριξαν όλα αυτά τα απολειφάδια μιας εποχής απαίσιας και ξεπερασμένης.
ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατανοητό ότι δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα με αυτούς τους ερασιτέχνες μπακαλοταβερνιάρηδες, τους εργολάβους και τους υπουργούς ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ [δες Φίλης]που δεν δούλεψαν πτέ στη ζωή τους, που είναι εκατομμυριούχοι κιαι δεν πρόκειται να νιώσουν ποτέ τον πόνο του απλού ανθρώπου.
Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι πρωτόφαντα και απορώ για πόσο καιρό ακόμα αυτός ο λαός θα μένει απαθής!!!!!!
Εγώ;;; Τι κάνω;;; Με την πρώτη ευκαιρία ξαναβγαίνω στους δρόμους. Όμως χρειάζεται οργάνωση. Κι όταν λέω ότι βγαίνω στους δρόμους δεν εννοώ να κάνω βόλτα στο Σύνταγμα. Όχι. Απαιτείται συντεταγμένη κινητοποίηση.


No comments:

Post a Comment