Search This Blog

Tuesday, October 20, 2015

Πού βρίσκονταν οι υπόλοιποι;

Κύριε Αντίποδα επιτρέψτε με να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου για την προχτεσινή εκδήλωση της τράπεζας, Scotiabank Waterfront Marathon.. Σου στέλνω και 2 παλιότερες φωτογραφίες



Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης ήταν παρών στην αφή της φλόγας του Μαραθώνα την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος του ΒΙΑ κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας στους διοργανωτές της Scotiabank, σε ειδική τελετή στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Γηροκομείου Γιάννης Φαναράς περπάτησε μαζί με τον Αρταμάκη συγκεντρώνοντας ο καθένας πάνω από 7.000 δολάρια για τον οργανισμό που
εκπροσωπούσαν, αλλά από κει και πέρα τι; Πού ήταν οι άλλοι ηγέτες της παροικίας μας, να λάβουν μέρος στη γιορτή αυτή, αν όχι για να συγκεντρώσουν χρήματα τα οποία ίσως να μην έχουν ανάγκη οι οργανισμοί που εκπροσωπούν, αλλά τουλάχιστον να τιμήσουν με την παρουσία τους το μεγάλο αυτό γεγονός το οποίο είχε μέσα του αρκετή Ελλάδα; Γιατί όλοι αυτοί οι ηγέτες μας, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια μια τέτοια εκδήλωση, ακόμα και το Γενικό Προξενείο και φυσικά η Μητρόπολη; Πού ήταν το Κογκρέσο και η Ομοσπονδία; Γιατί δεν περπάτησε ο Σωτήριος, ή κάποιος άλλος, ώστε να μαζευτούν χρήματα για το φιλανθρωπικό έργο Μητροπόλεως; Τι πράματα είναι αυτά κύριοι; Πότε θα αντιληφθείτε και θα πάρετε σοβαρά το ρόλο σας; Αυτά και ευχαριστώ.. Κ.Π.

2 comments:

  1. Why? Were those that were there looking for friends. I got news for you, they don't have any, and no one is interested in being associated with them.

    ReplyDelete
  2. Exactly as the previous commenter put it. The generation which destroyed the Greek Community of Toronto is dying off along with the 100 year old organization they scrambled to control and succeed only in killing. Good luck to them. They're going to need every bit they can get, because the rest of us don't care about them and their "causes".

    ReplyDelete