Search This Blog

Tuesday, October 20, 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ


Ζούμε δυστυχώς την παρακμή στο απόγειο της. Εκείνοι που για χρόνια είχαν ζωστεί τα άρματα εναντίον της καταστροφής της πατρίδας μας από τα μνημόνια με τους τοκογλύφους δανειστές, εκείνοι που κραύγαζαν ξελαρυγγιζόμενοι και σφόδρα οργισμένοι δήθεν για τα δεινά του κοσμάκη, τώρα μνημονιολογούν και μνημονιοπολιτεύονται μια χαρά, ξεσκίζοντας βάναυσα και με τσαμπουκά την κοινωνία.

Πάνε τα λόγια τα αγαπησιάρικα, τα εύκολα και μεγάλα. Τώρα είναι για δεύτερη φορά κυβέρνηση, που απόκτησαν ξανά, με κόνξες, αθλιότητες, ψευτοδιλήμματα, και παραμύθια της Χαλιμάς, για να «σώσουν» κι αυτοί την Ελλάδα.


Προκλητικοί, αλαζόνες, επηρμένοι, σαχλαμαρίζοντες και πολυλογούντες, έχουν καταφέρει η χώρα να βουλιάζει καθημερινά μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα αδράνειας, ακινησίας, αβεβαιότητας και καταστροφικής ύφεσης.

Ότι λένε και όσα εξαγγέλλουν δεν έχουν πια καμία απολύτως σημασία, ολοφάνερα έχουν καταστεί εντελώς αναξιόπιστοι, αδυνατώντας να κοιτάξουν τον άθλιο εαυτό τους στον καθρέφτη και να δουν την ασχήμια και την αχριστίλα τους.

Τώρα όμως λούζονται χωρίς ντροπή ότι κατηγορούσαν, προσχηματιζόμενοι τους αγωνιστές που τα έδωσαν όλα και υποτάχτηκαν για την πατρίδα ρε γαμώτο.

Αστείοι , ξεδιάντροποι, άσχετοι, ανίκανοι, αλμπάνηδες και τυχωδιοκτίσκοι, είναι προφανώς λίαν επικίνδυνοι, μεγάλη πληγή για τον τόπο...

No comments:

Post a Comment