Search This Blog

Saturday, May 30, 2015

Σχόλιο κλεμμένο από το "Τηλεσκόπιο"



Στη στήλη "Τηλεσκόπιο" της εφημερίδας "Ελληνικός Τύπος" και την υπογραφή του κ. Κώστα Κρανιά, αλιεύσαμε το παρακάτω σχόλιο με τίτλο "Παροικιακά", μας άρεσε, το κλέψαμε  και το μεταφέρουμε για όσους από σας δεν είχατε την ευκαιρία, για κάποιο λόγο, να το διαβάσετε αλλού. Τα σχόλια δικά σας... 

Παροικιακά


Υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα υπήρχε λόγος να ασχοληθούμε με το θέμα και ούτε έχουμε πρόθεση να προσβάλουμε κανένα. Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους και εμείς απλώς τα μεταφέρουμε ως έχουν.
Πρόεδρος μεγάλου συλλόγου της παροικίας που παράλληλα παρουσιάζεται και σαν εκπρόσωπος του Εθνικού Κογκρέσου θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στα παροικιακά δρώμενα μάλλον με λάθος τρόπο. Έχουμε την εντύπωση ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ο περί λόγος πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, μπλέχτηκε ή παρασύρθηκε από μερίδα άλλων φιλόδοξων καλοθελητών σε μια απέλπιδα προσπάθεια αναβίωσης ενός τριτοβάθμιου οργανισμού (Εθνικό Κογκρέσο) που δεν αναγνωρίζεται, δεν υπάρχει και δεν υφίσταται (εκτός από τα χαρτιά), στις αρχές, την ελληνική εξουσία και το σύνολο της παροικίας.
Τρεις και ο κούκος φίλτατε πρόεδρε δεν δημιουργούν ένα οργανισμό της αξίας και της αναγνώρισης ενός Εθνικού Κογκρέσου. Ασχοληθείτε με τον σύλλογο και αφήστε σε άλλους να αυτοπροσδιορίζονται πρόεδροι και γαλονάδες.
Την αφορμή της αναφοράς μας αυτής την προκαλέσατε εσείς. Σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης μας αποκαλέσατε φυλλάδα θέλοντας προφανώς να μειώσετε το σχόλιό μας σχετικά με την ανυπαρξία του Κογκρέσου. Δικαίωμά σας, όπως και δικό μας δικαίωμα είναι να μην ασχοληθούμε στο εγγύς μέλλον μαζί σας. Κάθε επιτυχία στον σύλλογο των συμπατριωτών μας Θεσσαλονικέων.

2 comments:

  1. Το να πεις την εν λογω φυλλαδα,φυλλαδα,ε αυτο ειναι απονομη δικαιοσυνης,δεν νομιζεις αγαπητε Αντιποδα;Θα μπορουσες και να την πεις :κρανιοκουρτινομακιμαγκουτικη ..υλαδα..με πλουσια υλη για ολα τα γουστα,να ουμ..ναι με πλουσια ..ιλυν ουτως ειπειν

    ReplyDelete
  2. Διαβάστε και την απάντησή μου όμως για να μπορέσετε να κρίνετε. Την έστειλα και στον Κρανιά βέβαια αλλά δεν την δημοσίευσε. Διαβάστε Hellas News.
    Γιώργος Παπαδάκης

    ReplyDelete