Search This Blog

Tuesday, May 26, 2015

5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΑ...

 ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΚΗ, ΑΛΕΞΗ, ΖΩΗ και ΚΑΜένο; 

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ .!!!


Διώξαμε τον Γ. Παπανδρέου, γιατί ήταν ο μόνος που επέβαλε πρόστιμα ύψους 1,2 ΔΙΣ ευρώ στο Λάτση και τον Βαρδινογιάννη για την λαθροδιακίνηση πετρελαίου και σήμερα ο δουλοπρεπής Σαμαράς τα… χαρίζει, αφού τον κρατάνε και τον ‘’συντηρούν’’ …ενημερωτικά ?
Τον διώξαμε γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ‘’συντηρήσει’’ την χρόνια
διαπλοκή των ΜΜΕ και των νταβατζήδων που τα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ?
Τον διώξαμε γιατί μας είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ! και φέραμε στη θέση του ότι το χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Δύο απόκληρους της κοινωνικής ευαισθησίας , δύο αδίστακτους βρικόλακες της εξουσίας, δύο προικοθήρες της παρανομίας, δύο εμπόρους πατριδοκαπηλίας?
Υπάρχει κανείς σήμερα , που να έχει αντίρρηση ότι, με βάση το αποτέλεσμα του 2010 και τα μέτρα της εποχής εκείνης, θα είχαμε ΗΔΗ βγει στις αγορές χωρίς την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ???
Και 5 χρόνια τώρα κυνηγάμε ως αποδιοπομπαίους τράγους αυτούς που μας είπαν ότι χρεοκοπήσαμε, όχι αυτούς που μας χρεοκόπησαν, όχι αυτούς που μετά μας έταξαν 18 δις ισοδύναμα μέτρα και τώρα τάζουν 55 δις αύξηση ΑΕΠ και free wifi part2, όχι αυτούς που μας έταζαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο και τώρα λένε θα πληρώσουν τα ομόλογα τον Μάρτιο κανονικά και αφήνουν περιστέρια στα Θεοφάνεια, κανέναν από αυτούς, εμείς κυνηγάμε αυτούς που μας είπαν την αλήθεια, ότι χρεοκοπήσαμε και ότι κανείς δεν μας δάνειζε, εμάς τον περήφανο λαό, εμάς και τη χώρα που την επέλεξαν οι θεοί. Εμείς ακόμη και σήμερα κυνηγάμε τους (στοχοποιημένους από αυτούς που μας χρεοκόπησαν) αποδιοπομπαίους τράγους, όχι να διορθώσουμε τα λάθη μας, όχι να βρούμε τα λάθη μας. Οι τράγοι δεν εξαφανίζουν τα λάθη, δεν λύνουν τα προβλήματα. Αυτά είναι που πρέπει να βρούμε. Στην Ελλάδα κυνηγάμε τους πυροσβέστες, δεν κυνηγάμε τους εμπρηστές, έτσι είναι και σε όποιον αρέσει...


Ν. Βράχος.

No comments:

Post a Comment