Search This Blog

Friday, May 29, 2015

Δημοσιογραφικές ταυτότητες...

...και πλακέτες της πλάκας.!!!

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο ενός αναγνώστη μας.

Φίλε Αντίποδα, αναδημοσίευσε αν θέλεις το παρακάτω κείμενο το οποίο είναι μέρος από τα "Κεντρίσματα" της "Εβδομάδας". Μιλάει για τη δημοσιογραφία και μας αφορά όλους μας.

"Nέο φρούτο της εποχής στην παροικία..η μανία ορισμένων να γίνουν δημοσιογράφοι. Έδωσαν την ευκαιρία σε επιτήδειους και παραχωρούν δημοσιογραφικες ταυτότητες με 25 δολάρια έκαστη. Αυτή η ευρηματικότητα με πήγε πολλά χρόνια πίσω, τότε που για να πάρεις δίπλωμα οδήγησης σού τόφερναν στο σπίτι με ένα κατοστάρικο.

Ήταν η εποχή που δένανε τούς σκύλους με τα λουκάνικα. Πέρασαν όμως αυτές οι εποχές…..δεν ξανάρχονται.

Τον δημοσιογράφο δεν τον καθιερώνουν οι κάρτες του κάθε τυχοδιώκτη που προκειμένου να πάρει 25 δολάρια θέλει να ξεγελάσει τις κρατικές υπηρεσίες ότι εκπροσωπεί πολλά έντυπα του ξενόγλωσσου τύπου μήπως και πάρει κάποιες κυβερνητικές διαφημίσεις.

Τόσα χρόνια βλέπουμε τις παρατυπίες και δεν ασχοληθήκαμε μαζί του ,αλλά καταδικάζουμε την ενέργεια του……σε κάποια εκδήλωση απο εκείνες τις μεγαλώνυμες που μοιράζει πλακέτες και βραβεία να παρουσιάζει την εφημερίδα "ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ως έντυπο της δικής του οργάνωσης.

Διαμαρτυρηθήκαμε προσωπικά.. αν και πήραμε την υπόσχεση ότι θα μας ζητήσει συγνώμη, δεν το έπραξε.

Δηλώνουμε υπεύθυνα οτι η Ελληνοκαναδική Εβδομάδα δεν ήταν ούτε θα υπάρξει μέλος κάποιων μεγαλώνυμων οργανώσεων που μοιράζουν πλακέτες για πλάκα!"

1 comment:

  1. Ενταξει η εβδομαδα δεν ειναι,η ογδομαδα ομως,ειναι;Αν μας λυσεις την απορια,αγαπητε Αντιποδα..μας σκλαβωσες..

    ReplyDelete