Search This Blog

Saturday, October 4, 2014

ΜΟΝΟ ΤΟ CASH ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.!!!

Αγαπητέ Αντίποδας, έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα κομμάτι από μια ελληνόφωνη εφημερίδα του Τορόντο, στο οποίο διαβάζω:


"Με όλη την ευγένεια, διακριτικότητα και σεβασμό στην αγαπημένη μας Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο

Αξιότιμοι κύριοι επειδή ο Ελληνισμός του Τορόντο λίγο τον ενδιαφέρει τι έκανε ο Κουρτέσης πριν 50 χρόνια ΚΑΙ επειδή είναι περίεργος να ξέρει που πάνε τα ΚΟΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, σας παρακαλούμε θερμώς εάν δεν σας ενοχλούμε με τα γραφόμενα μας και επειδή είμαστε λάτρεις της τιμιότητας σας και εάν πάλι δεν σας ενοχλούμε επειδή ξέρουμε ότι έχετε αρκετά εσωτερικά προβλήματα – άλλοι φεύγουν ίσως και άλλοι φεύγουν και ξανάρχονται, φυσικά είναι κάτι που δεν μας απασχολεί. Σας παρακαλούμε πάντα ταπεινά και με ευγενικό τρόπο θα δώσετε κανέναν απολογισμό για το πολύ CASH ΧΡΗΜΑ που περνάει από τα χέρια σας."

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω κ. Αντίποδας, δεν απασχολεί τον κ. δημοσιογράφο αν "άλλοι φεύγουν ίσως και άλλοι φεύγουν και ξανάρχονται" (τι ασύντακτη σύνταξη, ούτε αγροτική να ήταν) για να διοικήσουν την Κοινότητα, αλλά μόνο το "CASH ΧΡΗΜΑ" (άμα ξέρεις πολλές γλώσσες...) τον απασχολεί; Και για να σταματήσει αυτή η φάμπρικα, προτείνω να τον κάνουν ταμία του οργανισμού μπας και κοιμάται τα βράδια... Διότι θα τον χάσουμε από την αγωνία του, τι γίνονται τα CASH, που πάει το CASH και γιατί δεν δίνουν απολογισμό για τα CASH, στα μέλη τους, επί 24ώρου βάσεως κ. λπ. Διότι πετάγεται στον ύπνο του από την αγωνία, απ' ότι εμπιστεύτηκε ο κεφτές σε κάποια δικιά της. Τι άλλο να πω ο φουκαράς..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

No comments:

Post a Comment