Search This Blog

Saturday, October 4, 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Τα φιλαράκια τα καλά...

"Οι γνήσιες φιλίες και επαγγελματικές συνεργασίες πάντα συνεχίζονται στην οικογένεια της Hellas News. Προ ημερών πέρασε από τα γραφεία μας και ήπιαμε ελληνικό καφεδάκι ο εκ των πρωταγωνιστών της ανεπανάληπτης επιτυχίας φέτος του καλοκαιριού, του Festival of Festivals, o γνωστός επιχειρηματίας κ. Νίκος Ζαραφωνίτης, ο έτερος ήταν στη Ν. Υόρκη ο φίλος Τζιμ Αναστασιάδης . Λέτε να σκάσει …. κάτι καινούργιο; Είδομεν!"

Με αυτό το λιτό, αλλά μεστό σε περιεχόμενο, κείμενο, μας ενημερώνει ο μέγας αρχιερέας της δημοσιογραφίας για την επίσκεψη του φεστιβαλικού συνεργάτη του στα γραφεία της εταιρείας τους.
Και ευτυχώς που μας καθησύχασε διότι η παροικία άρχισε να ανησυχεί για τις σχέσεις τους και κατά πόσο θα συνεχίσουν να της προσφέρουν τέτοιες "ανεπανάληπτες επιτυχίες", όπως του Καλοκαιριού.
Η επίσκεψη αυτή, πέρα από το εθιμοτυπικό της μέρος που συμπεριελάμβανε εκτός από καφεδάκι και την είσπραξη των τελευταίων κερδών, μετά την εκκαθάριση των λογιστικών, είχε και συζήτηση για τις επόμενες παραγωγές τους, ως ομάδα γνήσιων φίλων και συνεργατών. Τούτο προκύπτει από το υπονοούμενο "λέτε να σκάσει ...κάτι καινούριο;"
Βέβαια, εκεί μέσα τι άλλο από μπόμπα μπορεί να σκάσει, αλλά ας το παραβλέψουμε προς ο παρόν...
Πάντως είναι ευτύχημα για την ομογένεια ότι οι γνήσιες φιλίες και επαγγελματικές συνεργασίες πάντα συνεχίζονται, έστω κι' αν χάσει και κάποια χρήματα, όποιος, βέβαια, έχει... Να μου το θυμάστε όμως: Μετά τα κέρδη του φεστιβάλ, αυτή η τριάδα θα ξανατολμήσει κάτι ακόμα πιο μεγάλο για ακόμα πιο πολλά κέρδη. Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι αχόρταγοι και δεν θα αφήσουν χώρο για κανέναν... Θα τα ξαναπούμε...

No comments:

Post a Comment