Search This Blog

Sunday, September 28, 2014

Η Κατίνα ομολόγησε... (τις κατινιές)

Άργησε λίγο παραπάνω απ' ότι θα άρμοζε σε έναν, επί 50 συναπτά χρόνια στο ...επαγγελμα (βρρρρ) δημοσιογράφο, να καταλάβει τις κατινιές του, να τις ομολογήσει και να τις αποκηρύξει τελικά.! Έστω αργά παρά ποτέ... Αλλά γιατί ρε παιδί μου τόσο πολύ; Και να πεις ότι δεν του το είπαμε; Κάθε άλλο. Όλοι οι ασχολούμενοι με τα παροικιακά ΜΜΕ, του το λέγανε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά που να καταλάβει... Εκεί στο ...ψητό της κατινιάς του, αυτός, επειδή του είπαν ότι οι αναγνώστες τέτοια θέλουν. Δεν κατάλαβε όμως ότι εννοούσαν  τους λίγους, μετρημένους στα δάχτυλα αναγνώστες του και όχι την μεγάλη μάζα των ομογενών που είναι σοβαροί άνθρωποι.

ΤΗΝ αγγελία της ...αποκατινοποίησής του, λοιπόν, την μεταφέρει με το παρακάτω κείμενο το οποίο μπορεί μεν να είναι ασύνταχτο αλλά μεταφέρει ξεκάθαρα την ομολογία του ότι όλο αυτό το διάστημα ασχολούνταν με κατινιές και τίποτα άλλο... Τώρα κατινιές τέλος. Ας είναι καλά ο άνθρωπος... Καλοδεχούμενα όλα. Και για να μη λέτε ότι σας κοροϊδεύω, διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα για να καταλάβετε:

"H γκρίνια φέρνει δυστυχία σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, είτε είναι κοινωνική, είτε
επαγγελματική, είτε προσωπική.
Με τη γκρίνια και την αθέμιτη αντιπαλότητα δεν μπορείς να λειτουργήσεις κανονικά και λογικά, και μετά από κάποιο διάστημα εκνευρίζονται ακόμα και οι φίλοι σου και απομακρύνονται γιατί
κάποια στιγμή κουράζονται να ακούν «κατινιές» μια και ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και του αρκούν για να τα λύσει, και θέλει να διαβάζει κάποια εφημερίδα για να ενημερώνεται και να ξεφεύγει από τα προβλήματά του… Και εμείς, η Ηellas News, θα τους βοηθήσουμε σε αυτό, ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ, μόνο ενημέρωση τεκμηριωμένη.
Θα λέμε μπράβο σε αυτούς που τ’ αξίζουν και καταγγελτικοί στα Λαμόγια" 


Αυτά την περασμένη εβδομάδα. Έλα όμως που πάνω στη βδομάδα ξαναχτύπησε με μια ακόμα κατάπτυστη κατινιά προς τέρψη των λίγων, έτσι κι' αλλιώς,  αναγνωστών που τούμειναν.
Να τι γράφει:

"Βρε αδέλφια δεν μπορώ να καταλάβω κάτι «καθικόκαθίκια» που κυκλοφορούν μεταξύ μας και ο κομπλεξισμός τους, η αλητεία τους και η ανυποληψία τους, που δεν μπορούν να ανήκουν στην υγιές κοινωνίας, εκδικούνται ΑΝΩΝΥΜΑ συμπατριώτες τους που δεν μπορούν να αντιδράσουν. 
Προ ημερών έστειλαν ανώνυμο γράμμα σε ένα πολύ καλό ευυπόληπτο συμπατριώτη μας με σκοπό να κατηγορήσουν τη γυναίκα του για διάφορα ανήθικα πράγματα. Μόνο που η αξιότιμη κυρία τον καιρό εκείνο που την κατηγόρησαν ήταν με την αδελφή του άντρα της εκτός Τορόντο….. Γιατί ρε 
να πάρει η οργή, να πάρει…
Να τον ήξερα τον αλήτη που το έγραψε, να τον βάλω εξώφυλλο στην εφημερίδα. Αλλά που θα πάνε μερικοί… μια και δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα!!!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρείς…. και τον βλέπω εξώφυλλο."

Ορκίστηκε ο σκύλος να μην ξαναφάει σκ@τ@. Μα είναι δυντόν; Αφού με τέτοια τρέφεται και νομίζει ότι ...τρέφει και τους λίγους αναγνώστες του όπως είπαμε. Τι τον πείραξε αυτόν τώρα αν κάποιος έστειλε γράμμα σε κάποιον για να καρφώσει τη γυναίκα του; Ακόμα, αν υποθέσουμε ότι ένα τέτοιο γράμμα εστάλη, πόση τιμή ...περιποιεί στον παραλήπτη η καταγγελία του στην κατινίστικη φυλλάδα; Αν τώρα υποθέσουμε ότι στο ψάξιμο να αποκαλυφθεί ο ανύπαρκτος επιστολογράφος, αποκαλυφθεί και κυκλοφορήσει το όνομα της κυρίας, πόσο τιμητικό θα είναι γιαυτή; Άρα, λοιπόν, τέτοια ιστορία ΔΕΝ υπάρχει, αλλά την κατασκεύασαν οι  ξεκατινιασμένοι για να βάλουν σε ...σκέψεις τους λίγους ανεγκέφαλους αναγνώστες τους ώστε να μην τους φύγουν κι' αυτοί... Σωστά; Σωστά να λέτε...




No comments:

Post a Comment