Search This Blog

Wednesday, May 7, 2014

ΞΕΝΗ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"...

Άνοιξε ...πόρτα ένας "φίλος" αναγνώστης μας, πήρε θάρρος και μας βομβαρδίζει συχνά πυκνά με κάποιες "συνεργασίες" του. Δύσκολο σε μας να του πούμε όχι και μάλιστα όταν δεν έχουμε σοβαρούς λόγους. Διαβάστε τον και τις όποιες ερωτήσεις ή διαφωνίες σας στον ίδιο, σας ...παρακαλώ..!

Όχι που θα τους άφηνε...


Άνω κάτω έκανε την ηγεσία της Ελληνικής Κοινότητας ο ...παγκόσμιος της δημοσιοκαρφίας. Τό 'φερε από δω το πήγε από κει κατάφερε να μαντρώσει αρκετά πρώην στελέχια αλλά και νυν κοινοτικούς εργαζόμενους, διορίζοντας τους ως ...υψηλόβαθμα στελέχη του νέου "πολιτιστικού" οργανισμού του τον οποίο ίδρυσε για να μας διασκεδάσει με Καραγκιόζη και άλλες  "πολιτιστικές" εκδηλώσεις.! Πάνω από 6-7 ομογενείς οι οποίοι προσποιήθηκαν για κάποια διαστήματα ότι αγαπούσαν την Κοινότητα, θέτοντας τον ελεύθερο χρόνο τους στη διάθεσή της,  μόλις βρήκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο  εθνικός εκβιαστής, έτρεξαν να στελεχώσουν την ιδιωτική προσπάθειά του σε βάρος της Ελληνικής Κοινότητας μας ! Ναι οι ρεμπεσκέδες..... Όταν ήθελαν να τους γνωρίσει ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους έτρεχαν να εκλεγούν στην ηγεσία της για να τη διαφεντεύουν. Βλέποντας όμως ότι δεν έχει ψωμί, όπως προφανώς φαντάστηκαν, ..σκοτώθηκαν να πάρουν "εξέχουσα" θέση σε μια διοργάνωση η οποία έχει στόχο να πλήξει την Κοινότητα αφού οι εκδηλώσεις της ..έτυχε να συμπέσουν με το πανηγύρι που για δεκάδες χρόνια οργανώνει η ίδια με το τμήμα συλλόγων της, στο προαύλιο του Αϊγιάννη ! Το γεγονός ότι μεταξύ των όσων πάνε κόντρα στην Κοινότητα συμπεριλαμβάνεται και μια, ακριβοπληρωμένη επί χρόνια, υπάλληλός της, ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεται ειδική μνεία καθ' ότι με την πράξη της αυτή και μόνο, αποδεικνύει το πόσο μικρό είναι το επαγγελματικό ανάστημά της..... Σας ευχαριστώ πολύ!

1 comment:

  1. Παίδες προσοχή.... Το κορίτσι έχει έξοδα, έχει ακριβά χόμπυ που θέλουν πολύ χρήμα. Δεν χορτάνουν εύκολα τα μηχανάκια...... Γιαυτό μια μικροαρπαχτή στα μουγκά από τον μεγαλοπαραγωγό θα βοηθήσει όσο να πεις! Ας προσέξει λίγο ο πρόεδρος μπας και πάρει μαζί της και το θέατρο με τα χορευτικά!: ΟΛΑ είναι πιθανά τούτες τις πονηρές μέρες της ανάγκης!!!

    ReplyDelete