Search This Blog

Monday, May 5, 2014

Σχόλιο αναγνώστη μας

Ένας αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο το οποίο και δημοσιεύουμε, όχι μόνο για την ενημέρωσή σας όσο και ...πολύ περισσότερο (!!) για τα καλά του λόγια προς εμάς.! Σ' ευχαριστούμε φίλε για την συμμετοχή σου στην ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Αγαπητέ Αντίποδα,

Σε ευχαριστούμε για τη μαχητική ενημέρωση που προσφέρεις, σε αντίθεση με διορισμένους οιονεί δημοσίους υπαλλήλους όπως η Κα Φραγκούλη που, όπως φάνηκε και από την τελευταία σας κονταρομαχία, αναπαράγει άκριτα τις ανακοινώσεις του κ. Αγγελόπουλου χωρίς, ως όφειλε ως δημοσιογράφος, να το ψάξει έστω και λίγο.

Διότι αν το έψαχνε από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως η ίδια αναφέρει, θα έβλεπε ότι η αύξηση του 2013 καταμετράται έναντι του 2012, που ήταν το έτος κατά το οποίο η τουριστική ροή από τον Καναδά προς την Ελλάδα καταβαραθρώθηκε στα χαμηλότερα επίπεδα της δεκαετίας (αλλά αυτά προφανώς τα στοιχεία τότε η κυρία Φραγκούλη δεν τα γνώριζε ή δεν θεώρησε σκόπιμο να τα δημοσιοποιήσει....). Πρόκειται συνεπώς το
 2013 για μια πολύ λογική επάνοδο στους συνήθεις αριθμούς με προσθήκη το 2013 όσων ομογενών δεν μπόρεσαν να έλθουν στην Ελλάδα λόγω αβεβαιότητας το 2012.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ορθά αναφέρει ο Δραγουμάνος, οι τουριστικές ροές δεν αποτελούν επιτυχία η αποτυχία των διπλωματικών αρχών στον Καναδά ή της πρεσβείας, η οποία δεν είχε καμία δράση στον τομέα αυτό, απλά έσπευσαν να ανακοινώσουν την αύξηση με στόχο να χρησιμοποιήσουν την ευνοϊκή αυτή εξέλιξη για την προσωπική τους προβολή. Η Κα Φραγκούλη δεν θα έπρεπε να υποπίπτει σε τέτοιες εμφανείς παγίδες.

Εύχομαι να συνεχίσεις πάντα ανεξάρτητος και να είσαι αμείλικτος, η Ελλάδα χρειάζεται κριτική και όχι γλύψιμο!

Ενας αναγνώστης

Και, μεταξύ μας, ένα αίνιγμα που σίγουρα ενδιαφέρει εσένα και τους αναγνώστες σου:   Πού βρίσκεται τον καιρό αυτό ο συνταξιούχος πλέον κ. Αγγελόπουλος ? Από έμπιστους φίλους στην κοινότητα Οττάβας ακούσαμε κάποια πράγματα, θα τα επαληθεύσουμε όμως, και θα επανέλθουμε διότι παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον !!

1 comment:

  1. Βρε αφήστε τις κονταρομαχίες και ρωτήστε τον Πρέσβυ να μας πει το μυστικό, τι ενέργειες έκανε, που πήγε, με ποιούς μίλησε, πόσους δημοσιογράφους έστειλε , πόσα άρθρα δημοσιεύθηκαν για την Ελλάδα, σε πόσες εκπομπές μίλησε , να μας δώσει τη λίστα με τις επαφές τους στα τουριστικά έντυπα, κλπ κλπ αυτή είναι η ουσία να δώσει τα φώτα του στον επόμενο και σε όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε το 2014 να πάει στην Ελλάδα όλος ο Καναδάς. Όπως λέει και το τραγούδι μία είναι η ουσία δεν υπάρχει..... ευαισθησία

    ReplyDelete