Search This Blog

Wednesday, May 7, 2014

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΝΟ

Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο!


Δεν είμαστε εναντίον οποιασδήποτε ιδιωτικής πρωτοβουλίας που αποσκοπεί στο τίμιο κέρδος και στη διασκέδαση της ομογένειας.

Είμαστε όμως αντίθετοι στην "εθελοντική" ανάμειξη ατόμων που έχουν ωφεληθεί, με το αζημίωτο, από την Ελληνική Κοινότητα με, ίσως, τον ποιό υψηλό μισθό στον οργανισμό.

Είμαστε αντίθετοι στην αχαριστία που επιδεικνύει ένας υπάλληλος της ΕΚΤ όταν γιά χρόνια "άρμεγε" τον κουρβανά και οι διοικήσεις της πρόσφεραν "γη και ύδωρ" εκτιμώντας το πολιτιστικό έργο της, με το αζημίωτο φυσικά.

Η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου εξέπληξε και απογοήτευσε ακόμη και τους πιό ένθερμους υποστηρικτές της, με την αποφαση της να συμμετέχει "εθελοντικά" σε φεστιβάλ ιδιωτικής πρωτοβουλίας ενώ την ίδια χρονική περίοδο η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ πάνω από 20 χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε εάν η κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου επιδιώκει την έξοδο από την Κοινότητα και εάν έχει συνομιλήσει με άλλους οργανισμούς, παλιούς ή καινούργιους, γιά πιθανόν συνεργασία.. αλλά οι τίμιοι άνθρωποι ξεκαθαρίζουν τη θέση τους φανερά και όχι πισώπλατα.

Posted by Idas Makednos 

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Μέσα σε λίγα λόγια ένα τόσο μεγάλο περιεχόμενο.! Τι άλλο να προσθέσουμε;

1 comment:

  1. "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου..." έλεγαν οι λόγιοι πατέρες μας και όπως αποδεικνύεται, για μια ακόμα φορά, είχαν απόλυτο δίκαιο... Αμφιβάλει, μήπως, κανένας; Είναι συμπεριφορά αυτή ενός ανθρώπου ο οποίος ...έφαγε (και τρώει) ψωμί επί τόσα χρόνια, από την Ελληνική Κοινότητα, να αδιαφορεί για την τύχη της και τη συνέχειά της συνεργαζόμενη - εθελοντικά ή όχι - με ανθρώπους που πάνε κόντρα στον οργανισμό, αφού οργανώνουν παρόμοια, αλλά κακής ποιότητας, εκδήλωση για προσωπικό οικονομικό όφελος!! Μα είναι δυνατόν; Και φυσικά είναι να λέτε, αφού τα μηχανάκια είναι .....απαιτητικά !!!.......

    ReplyDelete