Search This Blog

Monday, October 14, 2013

Ξεπλύματα…


ΟΣΟΙ θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα ας ρωτήσουν τον Τσοχατζόπουλο. Αυτός ξέρει…
ΟΣΟΙ όμως θέλουν να ξεπλύνουν κάποιον άνθρωπο από τις …αμαρτίες του, δεν χρειάζεται, πλέον, να ρωτούν τον Σωτήριο και εκείνος να τους το …παίζει δύσκολος. Καθότι έχασε την αποκλειστικότητα την οποία μοιράζεται πλέον με τον Ερμή και τον Αντώνη .! Διότι οι δυο κοινοτικοί παράγοντες, με τσόντα τον Νίκωνα, βρήκαν το κόλπο να ξεπλύνουν τις κοινοτικές αμαρτίες του Μενεγάκη και κατ’ επέκταση του Γερονικολού…
Τι σκέφτηκαν; Να μας παρουσιάσουν ότι ο πρώην πρόεδρος είναι αυτός που με την …μεσολάβησή του ως βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος, θα απαλλάξει τον οργανισμό από την …υποχρέωση να πληρώσει πίσω τα δυο εκατομμύρια δολάρια που έδωσαν  για το πολιτιστικό Κέντρο.!!!
Την ανακοίνωση αυτής της «επιτυχίας» Μενεγάκη, θα αναλάβει να παρουσιάσει, σε σχετική εκδήλωση, στο κοινό της Κοινότητας, ο Νίκωνας, θα …πέσουν τα σχετικά …χειροκροτήματα ή ό,τι άλλο φρούτο εποχής υπάρχει την περίοδο εκείνη, και νάσου …πεντακάθαρος ο πρόεδρος της δεκαετίας.!
Μετά την επιτυχία αυτή λένε ότι ο Ερμής τους πρότεινε να τον ανακηρύξουν και άνθρωπο της χρονιάς, αλλά ο Νίκωνας κρατάει προς το παρόν τις επιφυλάξεις του.!

Με το παραπάνω σκεπτικό έγινε η μυστική συνάντηση των τεσσάρων στο Πολυμενάκειο, την περασμένη Παρασκευή. Για να δούμε…   

No comments:

Post a Comment