Search This Blog

Wednesday, February 20, 2013

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο-σχόλιο ενός …φανατικού αναγνώστη μας, μιας και δεν μπορούμε να το λογοκρίνουμε, αφού έτσι κι’ αλλιώς λίγοι μας έμειναν…
 Αγαπητέ Αντίποδα,
Επειδή σε παρακολουθώ από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησες και επειδή με ενδιαφέρει η έστω και λίγη ενημέρωσή που μου δίνεις, παίρνω το θάρρος να γράψω το σχόλιο τούτο.:
 Μήπως είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με ανθρώπους που έχουν γίνει πολλάκις ρεζίλι?
Δεν βλέπεις ότι το μόνο με το οποίο το φτωχό μυαλό τους μπορεί να να ασχοληθεί  είναι το ποιός κοιμήθηκε με ποιόν, ποιός είχε γκόμενα ποια, ποιός έφτιαξε  τις μασέλες του τάδε, πόσα κεριά θα ανάψουν στα γενέθλιά τους κάποιοι υπερήλικες, ποιάς τη φούστα σήκωσε ο αέρας και της φάνηκε το εσώρουχο, πώς θα παντρέψουμε τα κορίτσια μας γυναίκα,  και τόσα άλλα .γαργαλιστικά, ενδιαφέροντα, προφανώς μόνο, για τους ευγενικούς του αναγνώστες.!
Εδώ έχουν γίνει δημόσια ρεζίλι ακόμα και από τον πολλά βαρύ ο οποίος τους συμβούλεψε να πάνε να πετάξουν λουλούδια στον τάφο μιας τραγουδίστριας, ξοφλώντας το αντίτιμο του χρέους τους προς αυτή,  το οποίο ξέχασαν να καταβάλουν όταν έπρεπε, στην ...βιασύνη τους να φύγουν νύχτα , άσε που ο φουκαράς ο Φεντάνης κρύβονταν από τη Labbats μέχρι που .αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.
'Οσο για τα περί ποδιών και φορτηγών δεν τα ανακατεύω γιατί μπορεί να ήταν και για προσωπικούς λόγους...
Νομίζω φτάνει μέχρι εδώ. Ενημερώθηκαν πιστεύω και οι πιο άσχετοι περί του ..ακέραιου χαρακτήρα των κάθε είδους σαλτιμπάγκων  που  ως κομήτες εμφανίζονται και εξαφανίζονται . Την ατμοσφαιρική μόλυνση  θέλουμε δε θέλουμε την βιώνουμε, τη νοητική μόλυνση όμως καλό είναι, αν μπορούμε να την αποφεύγουμε να το κάνουμε. 
Η συχνή αναφορά σας σε ανύπαρκτους και άχρηστους τους κάνει υπαρκτούς και χρήσιμους και υποτιμά τη νοημοσύνη  μας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.       

No comments:

Post a Comment