Search This Blog

Thursday, February 21, 2013


ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Ο διευθυντής Εθιμοτυπίας
 του ΥΠ.ΕΞ.
κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος
για …συζητήσεις με Καναδούς 
ομολόγους του.!

Από 24 μέχρι 28 Φεβρουαρίου, θα επισκεφτεί τον Καναδά, ο διευθυντής Εθιμοτυπίας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, πληρεξούσιος υπουργός Α΄ κ. Παναγιώτης Καλογερόπουλος.
Δεν γνωρίζουμε αν ο Έλληνας διπλωμάτης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται (συμπτωματικά;) τις ίδιες περίπου ημέρες σε Τορόντο, Μόντρεαλ και Οττάβα, αλλά ξέρουμε ότι ο εν λόγω διπλωμάτης έρχεται για υπηρεσιακούς λόγους και θα έχει συζητήσεις με Καναδούς ομολόγους του, το περιεχόμενο των οποίων πάλι, σωστά, δεν γνωρίζουμε..!
Τώρα αν η επίσκεψή του οφείλεται ακριβώς στο γεγονός της εδώ επίσκεψης του κ.  Αβραμόπουλου και τη …φροντίδα της εθιμοτυπίας, έχει (;) …καλώς, αλλά αναγκαζόμαστε να ρωτήσουμε: μήπως την πληρώνουμε λίγο ακριβά; Τι είναι τελικά αυτή η ριμάδα η εθιμοτυπία ώστε να μην μπορεί να την …καταφέρει ένας ολόκληρος πρέσβης; Έλεος ρε παιδιά με …τα πρωτόκολλα  και τις εθιμοτυπίες, κοστίζουν ακριβά στον ελληνικό λαό.
Μήπως, ξαναρωτάω, είναι ένα περιττό έξοδο ύψους 5.000 Ευρώ, ειδικά τούτη τη στιγμή που η χώρα υποφέρει; Δεν θα μπορούσε, λέω εγώ τώρα, να υποκατασταθεί από τον πρέσβη μας ο οποίος είναι χρόνια στο κουρμπέτι και είμαι σίγουρος ότι θα κατάφερνε άνετα; Αν δεν περικόψουμε τέτοια έξοδα κ. υπουργέ, τι θα περικόψουμε; Πάλι τη σύνταξη του αγρότη; Και αν η υποδοχή σας και οι όποιες άλλες συναντήσεις σας, δεν γίνουν όσο τέλεια θάπρεπε, κ. υπουργέ, οι Καναδοί φίλοι μας είναι έξυπνοι άνθρωποι και θα καταλάβουν ότι όλα έγιναν για λόγους οικονομίας, για να μην πω ότι θα το εκτιμήσουν κιόλας…
Τέλος, ελπίζω να μην …κουβαλάτε μαζί σας την κομμώτρια και την προσωπική σας μακιγιέρ… Τι άλλο να πω ο φουκαράς; Παρ’ όλα αυτά θα τα ξαναπούμε…
Υ. Γ. Μόνον εάν η εδώ παρουσία του κ. Καλογερόπουλου, είχε σχέση με τη συνάντηση του κ. υπουργού με τον μητροπολίτη και τις ανταλλαγές τιμών μεταξύ τους, θα είχε κάποιο …νόημα η όλη δαπάνη του ελληνικού κράτους, έστω και μες την ό, ποια φτώχεια του..!

  

No comments:

Post a Comment