Search This Blog

Friday, October 5, 2012

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ...ΠΛΑΤΕΊΑΣ

Η Κατάντια (και ο ξεπεσμός;) του ανθρώπου.!

Ευγενικοί μου (!) επισκέπτες του blog, απόψε μη κοιμηθεί κανένας στο σπίτι του.! Αράξτε έξω από κάποιο μπακάλικο -ο καιρός είναι με το μέρος σας, δηλαδή ζεστός- όπου διανέμεται η αγαπημένη σας εισαγόμενη εφημερίδα του κυρ-θανάση, για να προλάβετε ένα αντίγραφό της… Είναι το πιο ενδιαφέρον φύλλο που κυκλοφορεί από την εισαγωγή της στο Τορόντο.! Έχει διάφορα ενδιαφέροντα θέματα όπως: ποιος αρραβωνιάστηκε ποιόν, ποιος παντρεύτηκε ποιόν και γιατί, πόσα  πείρε ως προίκα και γιατί, ποιος πληρώνει το ενοίκιο και την ασφάλεια και γιατί και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα και πληροφορίες οι οποίες τόσο πολύ απαραίτητες σας είναι και ίσως κάποτε σας χρειαστούν.!! Ποιος ξέρει, μπορεί κάποτε να γίνετε δημοσιογράφοι και να σας …προκύψει να ασχοληθείτε με την …έρευνα, ε να έχετε κάποια στοιχεία στο γραφείο σας… Σωστό; Για να το λέω εγώ, μάλλον θα είναι σωστό.!!!

Ακόμα θα …μάθετε πως ένας άντρας 77 ετών απάτησε τη γυναίκα του κι’ αυτή η …ρουφιάνα τον πείρε χαμπάρι και τώρα τον χωρίζει.! Ο  «δημοσιογράφος» ο οποίος μας μεταφέρει την …ενδιαφέρουσα αυτή ιστορία, δεν έχει καμιά σχέση, με παρόμοιες συμπεριφορές…
ΑΝ ακόμα, νομίζει ότι θα πέσω στο επίπεδό του να αναφερθώ στο σκουπόξυλο, ή ποιος εργάστηκε σκληρά και χωρίς συμπαράσταση για να φτιαχτεί η «περιουσία των εκατομμυρίων» (του), είναι πολύ γελασμένος.
Η προσπάθειά μου είναι μόνο και μόνο να περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα τυχόν υποψήφια θύματα των επισκεπτών τούτου του blog και φυσικά κάποιοι από τον περίγυρό τους… Διότι όταν το χέρι είναι απλωμένο συνεχώς για ζητιανιά, το πιο πιθανό είναι ν’ αρπάξει ό,τι βρει μπροστά του… Ακόμα και όταν προωθεί εν γνώσει του, δια της προβολής τους,  απατεώνες με χρόνια …προϋπηρεσία στα κάτεργα της φυλακής, νομίζει ότι δεν είναι έγκλημα;  Οποία η ΚΑΤΑΝΤΙΑ… (ή ο ξεπεσμός..) του ανδρός, για την επιβίωση.!
Ου να χαθείς, γελοίε… 
(σ. σ. Κι’ αύριο μέρα είναι.! Μη χαθούμε, εντάξει;)
   

No comments:

Post a Comment