Search This Blog

Sunday, September 30, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Οι άνθρωποι, εκτός από …πλακάκια, έχουν και  
την …πλάκα τους.!
Διαβάστε ένα σχόλιο του «ΜΑΚΕΔΝΟΥ» και θα καταλάβετε τι εννοώ… Πέρα που ο τίτλος από μόνος του τα λέει όλα.!!! Ναι οι …αχρείοι.  Μάζεψαν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους, έφτιαξαν μια …οικογενειακή «ομοσπονδία» των «τριών» και «κοροϊδεύοντας» τις αντιπροσωπίες των άλλων Επαρχιών, κατέλαβαν την καρέκλα του Κογκρέσου και …νομίζουν, ή ίσως και να …πιστεύουν, ότι μας εκπροσωπούν.! Έγραψαν ως μέλη και λίγους ακόμα ομογενείς, όπως ο κ. Κυριάκος, ο κ. Τρέντυ, ο κ. Μπαμπάτσικος, ο γιατρός Δρακόπουλος, (ο οποίος «εκλέχτηκε» και στο Δ. Συμβούλιο) και …καθάρισαν.!
Επειδή όμως έχουμε καιρό μπροστά μας να τα πούμε αυτά, ας παρακολουθήσουμε το σχόλιο κι' εδώ είμαστε…


Σύμφωνα μ' αυτά που δήλωσε ο "νέος" πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Κογκρέσου κ. Γιώργος Μάνιος αναφορικά "ότι πρέπει να ξεχάσουμε το πρόσφατο παρελθόν και να ξεκινήσουμε με καινούργιο όραμα και νέες υποδομές..." ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ εύχεται ολόψυχα όλα αυτά να υλοποιηθούν.

Όμως με το έμψυχο υλικό που "εκλέχτηκε" από το Οντάριο αμφιβάλλουμε αν οι δυνατότητες των ανθρώπων αυτών πληρούν την αισιοδοξία του κ. Μάνιου.
 

Αντλούμε την άποψη αυτή από την πρότερη παροικιακή δράση και συμπεριφορές των ατόμων αυτών.

Τα ονόματα των "εκλεγμένων" από το Οντάριο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι:
Γιώργος Μάνιος, Κώστας Πάπας, Σταύρος Δαλακούρας, Σέτα Πάπας, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Παπαδάκης, Μπαξεβανίδης και Π. Γαλιάτσος.

Γενική αποδοχή από το "συνέδριο" των 3 ημερών που τελικά έγινε μία ημέρα.. είναι η παντελής έλλειψη αντιπροσωπείας από το Οντάριο, που αν αφαιρέσει κάποιος την παρουσία της Παμμακεδονικής.. οι υπόλοιποι "επιστρατεύτηκαν" με τις οικογένειες τους...
 Η γύμνια όμως ήταν αδύνατο να κρυφτεί.

Ας ελπίσουμε πως οι "υπεύθυνοι" έμαθαν από τα λάθη τους (έτσι δήλωναν..) και όντως να ξεκινήσει μια καινούργια ημέρα τόσο για την Ομοσπονδία όσο και για το Κογκρέσο. Δεν μπορούν να υπάρχουν οι οργανισμοί αυτοί χωρίς τη συμμετοχή της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο. Αυτό το μήνυμα τους το έστειλαν ξεκάθαρα οι σύνεδροι εκτός Οντάριο..


Ας ελπίσουμε πως αυτό το αντιλήφθηκαν οι διοικούντες, θα σταματήσει η αλαζονεία που τους διακατέχει
 και το "καινούργιο ξεκίνημα" δεν θα είναι η ταφόπλακα της Ομοσπονδίας και του Κογκρέσου.

No comments:

Post a Comment