Search This Blog

Friday, October 5, 2012

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ



Μια βραδιά διαφορετική από άλλες…
Να πεις ότι ήταν …θεσσαλική, δεν νομίζω, να πεις πως ήταν μακεδονική, θα είσαι κοντά αλλά πώς να το κάνουμε, δεν ήταν …ακριβώς.! Να πεις ότι ήταν γενικά βορειοελλαδίτικη, πάλι δεν ταιριάζει αφού είχε και λίγο κρητικό …χρώμα.!
Να πούμε, λοιπόν, ότι ήταν Ελληνική; Το μόνο που θα ταίριαζε απόλυτα…
Μια καθαρά ελληνική βραδιά είχαμε την τύχη να απολαύσουμε , ό, σοι κατά λάθος, από τύχη ή από πρόσκληση βρεθήκαμε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα της Παμμακεδονικής του Τορόντο. Ήταν μια βραδιά υποδοχής , καλωσορίσματος και γνωριμίας με τα μέλη του  χορευτικού  ομίλου του «Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Παντελεήμονα « Κατερίνης και τους συνοδούς τους.

Πέρα από τα πλούσια εδέσματα τα οποία τιμήθηκαν δεόντως από όλους μας, ήταν η μουσική από το δημοτικό και όχι μόνο, μουσικό  συγκρότημα του ομίλου. Και βέβαια δεν έλειψαν οι ερασιτέχνες καλλιτέχνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες που μας κράτησαν εκεί μέχρι και πέρα της δωδεκάτης νυχτερινής. Δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα όχι μόνο οι …ντόπιοι, αλλά ούτε και οι κουρασμένοι ταξιδιώτες… Αφού ο εκ των υπευθύνων διοργανωτών των εκδηλώσεων κ. Γιάννης Αντωνόπουλος αναγκάστηκε να τους …απειλήσει ότι το πρωΐ θα φύγουν νωρίς για επίσκεψη στους καταρράκτες του Νιαγάρα και πως ό,σοι δεν θα είναι στην ώρα τους θα χάσουν το λεωφορείο… Επειδή σε παρόμοιες περιπτώσεις η περιγραφή είναι πολύ λίγη μπροστά στην πραγματικότητα, θα …παραδώσουμε τη σκυτάλη στο φωτογραφικό φακό ο οποίος ξέρει καλλίτερα τη δουλειά του… Υπολογίστε ότι η κάθε φωτογραφία περιέχει χίλιες περίπου λέξεις, όπως λένε αυτοί που ξέρουν… 












ΟΛΟΙ οι άτυχοι της σημερινής βραδιάς μπορείτε να απολαύσετε τον Χορευτικό Όμιλο του Νέου Παντελεήμονα, Κατερίνης, το Σάββατο στις 7:00, στο ELLAS Banquet Hall, στον πανηγυρικό χορό της Παμμακεδονικής, στα πλαίσια του Μακεδινικού Μήνα-Ελευθέρια 1912-2012.

2 comments:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω,βλεποντας τις φωτογραφιες
    στην Πανμακεδονικη,διαπιστωνω οτι η το κτιριο εχει παρει κληση προς τα δεξια και γερνει,η ο
    φωτογραφος εχει χανει ΕΝΤΕΛΛΩς την ισσοροπια του

    ReplyDelete
  2. Προφανώς ο φωτογράφος είναι λίγο παραπάνω μεθυσμένος… Ας του το συγχωρήσουμε αυτή τη φορά. Σε περίπτωση υποτροπής δεν ξαναβλέπουμε φωτογραφίες του… Τόσο απλό.! Σωστά;

    ReplyDelete