Search This Blog

Monday, October 1, 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


Ήρεμοι και σοβαροί όλοι οι συντελεστές της…

Μια από τις σοβαρότερες και με πολύ έργο ήταν η χθεσινή Γενική Συνέλευση των μελών της Κοινότητας. Στις τρεις περίπου ώρες της διάρκειας της, πέρα από την λεπτομερή αναφορά του προέδρου κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο για τα πεπραγμένα του Δ. Συμβουλίου κατά τη διάρκεια όλης σχεδόν της θητείας του, εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι προτάσεις του συμβουλίου για τη μείωση του αριθμού του σε 21, η αύξηση της υποθήκης του οργανισμού από 5.460.000 σε 6.460.000 και ακόμα η επιπλέον δανειοδότησή του με 300.000 $ για τις τρέχουσες καθημερινές ανάγκες του ταμείου. Εγκρίθηκε επίσης η αλλαγή του οικονομικού έτους το οποίο στο εξής θα αρχίζει την 1 Οκτωβρίου και θα τελειώνει 31 Σεπτεμβρίου.
Στην αναφορά του ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο ιστορικό της πώλησης του κτιρίου στο Σκάρμπορω και σε μερικά από τα υπερβολικά έξοδα τα οποία πραγματοποιήθηκαν και τα οποία μοιάζουν ως …λίγο ακαταλαβίστικα.! Είπε ότι τα σχέδια του …έργου κόστισαν, αντί των 300.000,  976.000 δολάρια, χωρίς να έχουν τελειώσει ακόμα και σήμερα.!!!
Είπε επίσης ότι η αμοιβή του εργολάβου ήταν 1.550.000 δολάρια, ενώ το έργο δεν είχε ξεπεράσει, κατά γενναιόδωρους υπολογισμούς,  το 55% της κατασκευής του.!!!
Εκείνο, πάντως που έχει σημασία είναι το ότι οι εργασίες της κύλισαν ήρεμα με κάποιες λίγες γραφικές παρουσίες 3-4 μελών οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν μερικά γεγονότα…
Τέλος καλό όλα καλά…
Περιττό να πούμε ότι ο προεδρεύων της συζήτησης κ. Μουρατίδης ήταν, λίγο αυστηρός αλλά, πετυχημένος στο έργο του…  














  

No comments:

Post a Comment