Search This Blog

Wednesday, October 3, 2012

ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ


Με κλήρωση η παρακολούθηση των 
διαλέξεων Παπανδρέου στο Harvard.!

Απίστευτο και όμως αληθινό... Ουρές σχηματίζουν οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στα σεμινάρια που παραδίδει ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ινστιτούτο Πολιτικής στο Χάρβαρντ.

Σύμφωνα με
 ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, λόγω της «μεγάλης υψηλής ζήτησης» από τους φοιτητές για να συμμετάσχουν στη σειρά διαλέξεων του πρώην πρωθυπουργού, η συμμετοχή στις επόμενες συνεδρίες θα γίνει με κλήρωση (!) και σειρά αναμονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του
 Χάρβαρντ:

«Εξαιτίας της υψηλής ζήτησης για παρακολούθηση της ομάδας μελέτης του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα γίνει κλήρωση για την συμμετοχή στις υπόλοιπες συνεδρίες που θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου. Αποκλειστικά όσοι έχουν έγκυρη ταυτότητα του
 Χάρβαρντ έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Οι νικητές της κλήρωσης πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις υπόλοιπες συνεδρίες. Εάν ένας συμμετέχων χάσει μια συνεδρία, θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και θα αντικατασταθεί από άλλον φοιτητή στη λίστα αναμονής».

Όπως φαίνεται, τα σεμινάρια του πρώην πρωθυπουργό έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και ο ίδιος θα πραγματοποιήσει ομιλία και στο
John F. Kennedy, Jr. Forum μέσα στο εξάμηνο.

No comments:

Post a Comment