Search This Blog

Sunday, August 12, 2012


ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Από …«φίλο» του κ. Πάππα.!

«Κύριε Μακεδονομάχε, Ο κ. Πάππας στέλνει τις επιστολές μόνο στην εφημερίδα που συνεργάζεται, διότι η εφημερίδα που συνεργάζεσαι ΕΣΥ, δηλαδή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΥΠΟΣ δεν τις έβαζε ΠΟΤΕ. Κοντά στο νου και η γνώση και μην αποφαίνεσαι χωρίς να γνωρίζεις την αιτία, εκτός αν το κάνεις από κακοήθεια για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, που δεν το φαντάζομαι διότι οι ηλεκτρονικοί πειρατές έχουν μπέσα κατά τα λεγόμενα. Αν λοιπόν πράγματι έχεις μπέσα, πέρασε αυτή την διευκρίνηση στο κοινό που σε διαβάζει. Κάποιος φίλος του κ. Πάππα.»

(Σημ. Αντίποδα : Παρ’ ότι δεν μας αφορά το παραπάνω σχόλιο, το δημοσιεύουμε επειδή μας εστάλη. Αλλά με την ευκαιρία να πούμε κι’ εμείς δυο λόγια, όχι προς υπεράσπιση του «ΜΑΚΕΔΝΟΥ» αλλά της κουφάλας της αλήθειας την οποία …ξεσκίζουν κάθε βδομάδα, ο, νεανίζων,  άρτι αφιχθείς «δημοσιογράφος» του κιλού με τον κολαούζο του, αρθρογράφο και …Ανοικτοεπιστολογράφο της πλάκας.!
Και επειδή η μάσκα (σου) έπεσε, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η επίσημη ονομασία του έντυπου με το οποίο συνεργαζόσουν επί χρόνια είναι «Ελληνικός Τύπος». Το γεγονός ότι τους παράτησες ή σε παράτησαν, δεν αλλάζει κατ’ ανάγκη το όνομα. Κρίνε το περιεχόμενό της και κατήγγειλε τα όσα ρυπαρογραφήματα  περιέχει σε κάποιες σελίδες της, αλλά το όνομα δεν αλλάζει ή τουλάχιστον δεν μπορείς εσύ να το αλλάξεις. Θύμωσες όταν ο «Αμαξάς» (…κακώς) σε αποκάλεσε παπατζή αφού το όνομά σου είναι Πάππας.! (εκτός κι’ αν σε παρομοίωσε με παπατζή, οπότε μπορεί να έχει δίκαιο…).
Το ευτύχημα γι’ αυτούς ( «Τύπος») είναι ότι η δική σας παρουσία ως έντυπου κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Ρύπου» ώστε αυτοί να  μοιάζουν …κολεγιόπαιδες μπροστά σας.! Δεν μπορούν να σας συναγωνιστούν ούτε με δυο παρ’ αρείω πάγω, συνεργάτες…
Το δε χειρότερο είναι ότι ενώ ο κυρ-Θανάσης τόσα ξέρει τόσα γράφει, εσύ κατέχεις όχι μόνο πτυχία αλλά και ανώτατες θέσεις στην ομογενειακή ιεραρχία, με αποτέλεσμα να ντρέπονται οι περισσότεροι των ομογενών του Καναδά για την εκπροσώπησή τους… Σταμάτα επιτέλους τα λιβελογραφήματα κατά παντός, μη αρεστού σε σένα, εκλεγμένου εκπροσώπου της ομογένειας.
Φτάνουν πια οι απόψεις σου επί παντός επιστητού και ασχολήσου με τον έτερο …επιστολογράφο και εκπρόσωπο των ομογενών του Οντάριο αξιότιμο κ. Δαλακούρα. Συνεδριάστε συνεχώς με τον μητροπολίτη, (ο κ. γενικός σίγουρα δεν θα σας ακολουθήσει) τον κ. Μενεγάκη και όποιον άλλο ηγέτη του δικού σας βεληνεκούς, και αποφασίστε …για το καλό μας… Μόνο σε σας μπορούμε πλέον να στηριζόμαστε ως ομογένεια.. ΑΜΗΝ.!

2 comments:

  1. ομολογουμένως κ. Γουγά πρόκειται περί παραδρομής, ο δαίμων του Τυπογραφείου, και στα ηλεκτρονικά. Βέβαια ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.
    Αλλά αυτό που με ξενίζει είναι η άμεση στήριξη στην εφημερίδα που έβριζες επί χρόνια, πριν μετακινήσεις το πάθος σου στον Κουρτέση.
    Όταν έβριζαν τον κάποτε κολλητό σου Πάππα (πριν ανοίξει την ομπρέλλα να γλυτώασει από τη λάσπησου)ο οποίος σε υπερασπιστηκε όταν το "συνάδελφο μπλόκ" σε αποκαλούσε κοπρόσκυλο εσύ όχι μόνο δεν τον κάλυψες, αλλά ένωσες τις δυνάμεις σου αναντίον, γιατί αρθρογραφεί στο Hellas News, δίχως την άδεια σου. Εάν η υπήσχε Νόμπελ ξεδιαντροπιάς θα τόπαιρνες εσύ, άνευ συναγωνισμού. Και ξανά Ντροπή. Ο ΙΔΙΟΣ.

    ReplyDelete
  2. Συνάδελφε ΑΝΤΙΠΟΔΑ ευχαριστώ γιά την "υπεράσπιση" που ανέλαβες στο μήνυμα που σου στάλθηκε "κατά λάθος" από τον αποστολέα και που φυσικά αρχικά ποτέ δεν έστειλε σε μας.
    Πολύ πιθανό να γνωρίζεις ότι αναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση σου προσθέτοντας τα δικά μας σχόλια.
    Αργότερα λάβαμε ένα μήνυμα, από τον ίδιο κύριο, αλλά επειδή δεν καταλαβαίνουμε σε πιοό απευθύνεται.. παρακαλούμε αν γνωρίζεις τον αποδέκτη να το κοινοποιήσεις. Ήδη το η συνομιλία είναι αναρτημένη στα σχόλια και ασ μη θεωρηθεί "καρφωμα" από κάποιους. Νάσαι καλά.

    http://idas1912.blogspot.ca/2012/08/blog-post_13.html#comment-form

    ReplyDelete