Search This Blog

Monday, August 13, 2012

…ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ



Για τον ελεύθερο χρόνο σας…
Μερικές …μεστές περιεχομένου προτάσεις από, τον επί 40 χρόνια …επαγγελματία δημοσιογράφο, τον κυρ-Θανάση. 

Απολαύστε τις:
 «Γεια σας και χαρά σας και φτάνουμε και στα μέσα του Αυγούστου και σύντομα θα αποχαιρετίσουμε και το φετινό καλοκαιράκι, βλέποντας ότι ήδη οι βιτρίνες των ρούχων έχουν αρχίσει να βάζουν τα χειμωνιάτικά τους.»
(σ. Α. Δεν ξέρω αν είναι ευχές της Αγλαΐτσας ή του μπαρμπαγιώργου, αλλά σίγουρα είναι της …οικογένειας.! Πιθανότατα του πάτερ Φαμίλια…)

Επίσης ότι:
 «Ο Ελληνισμός αυτό το παρασκευοσαββατοκύριακο ζει με το παλμό
του PILAROS TASTE OF THE DANFORTH και καιρού επιτρέποντος;»
(σ. Α. Εδώ έγινε αντιληπτό ότι ρωτάει τον καιρό αν το επιτρέψει, αλλά απάντηση δεν υπάρχει…)

Ακόμα:
 « Μια και η εφημερίδα μας τυπώνεται Παρασκευή χιλιάδες κόσμος θα κατακλύσει την Ντάνφορθ για να περάσει λίγες ξένοιαστες ώρες και να απολαύσει το όμορφο και γευστικό φαγητό που προσφέρουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις.»
(σ. Α. Μια …χαζή ερώτηση: Δηλαδή εαν η εφημερίδα τυπωνόταν άλλη μέρα - ας πούμε Τετάρτη – δεν θα ήταν χιλιάδες οι επισκέπτες του πανηγυριού ή απλά δεν θα ήταν ξένοιαστες οι ώρες; Μήπως θα χαλούσε η …ομορφιά του φαγητού , ίσως; Θα σας γελάσω…)

Τέλος, στις ευχές, διαβάζω:
 « Καλή επιτυχία λοιπόν (που είναι ήδη κατοχυρωμένη) σε αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση, που τα τελευταία χρόνια το B.I.A GreekTown, το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος ο κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας και οι επιχειρηματίες της Ντάνφορθ έχουν ήδη καθιερώσει σε έναν ανυπέρβλητο θεσμό ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!»
(σ. Α. Και βέβαια η επιτυχία ήταν σίγουρη και εξασφαλισμένη αλλά πού είναι κατοχυρωμένη; Στο Δημαρχείο της πόλης ή στην Μητρόπολη όπου και παίρνονται οι αποφάσεις του (κακού ή καλού) καιρού μας; Εκείνο το «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!» γράφτηκε  πράγματι από …ανυπέρ-βλιτο.!)

Για το ότι…
«Η εφημερίδα μας φυσικά την επόμενη εβδομάδα θα έχει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ για να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές του PILAROS TASTE OF THE DANFORTH!!!» είμαι σίγουρος, αφού ΜΟΝΟ η κάμερα γνωρίζει γραφή, εκεί πέρα.!!!
Αυτά για …δοκιμή.! 



No comments:

Post a Comment