Search This Blog

Tuesday, August 14, 2012


ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ … «Ο ΙΔΙΟΣ».!

Ομολογουμένως κ. Γουγά πρόκειται περί παραδρομής, ο δαίμων του Τυπογραφείου, και στα ηλεκτρονικά. Βέβαια ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. Αλλά αυτό που με ξενίζει είναι η άμεση στήριξη στην εφημερίδα που έβριζες επί χρόνια, πριν μετακινήσεις το πάθος σου στον Κουρτέση. Όταν έβριζαν τον κάποτε κολλητό σου Πάππα (πριν ανοίξει την ομπρέλα να γλυτώσει από τη λάσπη σου) ο οποίος σε υπερασπίστηκε όταν το "συνάδελφο μπλόκ" σε αποκαλούσε κοπρόσκυλο εσύ όχι μόνο δεν τον κάλυψες, αλλά ένωσες τις δυνάμεις σου εναντίον, γιατί αρθρογραφεί στο Hellas News, δίχως την άδεια σου. Εάν υπήρχε Νόμπελ ξεδιαντροπιάς θα τόπαιρνες εσύ, άνευ συναγωνισμού. Και ξανά Ντροπή. Ο ΙΔΙΟΣ.

Όπως ήδη διαπιστώσατε κι’ εσείς, αγαπητοί αναγνώστες, το χθεσινό σχόλιο του «Κάποιος φίλος του κ. Πάππα» ήταν σχόλιο του ΙΔΙΟΥ του κ. Πάππα, όπως …διαπιστώνεται με το σημερινό σχόλιο του «Ο ΙΔΙΟΣ». Αμπελοφιλοσοφία δεν νομίζω ότι χρειάζεται… Το …ψέμα πολλοί αγάπησαν κ. «Ο ΙΔΙΟΣ» αλλά τον ψεύτη , όπως και το ρουφιάνο, ΟΥΔΕΙΣ..! (εκτός ίσως μιας και μοναδικής εξαίρεσης στην οποία θα αναφερθώ άμα τη επιστροφή του «μοναδικού» από τις διακοπές του…)
Να μη σε ξενίζει τίποτα απολύτως κ. Πάππα. Ποτέ δεν κατηγόρησα κανένα ΜΜΕ και ιδιαίτερα εφημερίδα (εκτός καμιά φορά εν τη ρύμη του (γραπτού) λόγου μου ή εκ παραδρομής…) ΠΑΝΤΑ αναφερόμουν σε συγκεκριμένα κείμενα τα οποία είτε ήταν εσκεμμένα αναληθή και κακόβουλα, γενικώς είτε έκαναν ζημιά στην ευρύτερη ομογένεια, μέλος της οποίας είμαι, αλλά είχαν πάντα υπογραφή.  Τις ό, ποιες λίγες φορές υπερασπίστηκα, χωρίς να μου ζητηθεί και δίχως ίσως να το χρειάζεται, τον «Ελληνικό Τύπο» το έκανα μόνο και μόνο για τη ριμάδα την αλήθεια και φυσικά τη σοβαρότητα… Κάτι που έκανα και για σένα όταν πίστευα ότι έπρεπε, ή και λίγο παραπάνω ίσως… Όσο για τον φίλο σου τον κ. Κουρτέση, γνωρίζεις καλλίτερα από μένα ότι ουδόλως με ενδιέφερε ή με απασχόλησε η  εδώ παρουσία του μέχρι που ασχολήθηκε «κρυφά» μαζί μου, για τους δικούς του λόγους. Έκτοτε αυτό που κάνω είναι κριτική σε κάποια από τα γραπτά του και τίποτα άλλο. Και όσο ο ίδιος θα ασχολείται με τα κριθάρια και τις κότες, τόσο θα γελάει το κάθε παρδαλό κατσικάκι με τα …τριαντάφυλλα και τις καλλιτεχνικές περγαμηνές του.!!!
Και να γνωρίζετε μια και καλή ότι η παροικία δεν έτρωγε κουτόχορτο μέχρι να έλθουν οι Μοντρεαλλήτες να την …σώσουν.! Το ότι πέτυχε ο Μενεγάκης να οδηγήσει την Κοινότητα στο χείλος του γκρεμού δεν πάει να πει ότι θα περάσουν έτσι αβασάνιστα οι όποιες καλές ή κακές σκέψεις άλλων εκ Μοντρεάλης εισαγόμενων σωτήρων.!!! Κι’ ακόμα, όσο δεν θα βγάζετε το σκασμό, - που λέει κι’ ο αμαξάς- τόσο θα πληθαίνουν οι φωνές για τις καλές ή και κακές αν υπάρχουν, πράξεις σας…
Τώρα όμως κουράστηκα και θα σταματήσω. Υπόσχομαι όμως να επανέλθω με …πρώτη ευκαιρία το επόμενο σχόλιό σου…
(Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι ο «Μακεδονομάχος» έχει … «τέτοια» και αναδημοσίευσε το σχόλιό σου, έστω και κλεμμένο από μένα. Δεν πειράζει του το …συγχωρώ, αλλά μόνο για …πάρτι σου.!)
Και πού ‘σαι, την άλλη φορά με το όνομά σου ή τον …κηδεμόνα σου.!
Για την τελευταία παράγραφο του κειμένου σου, ντρέπομαι πράγματι για λογαριασμό σου. Σοβαροί να είμαστε…           

No comments:

Post a Comment