Search This Blog

Saturday, March 24, 2012


Περί κακοποίησης της πληροφορίας και άλλων «ζωντανών».!
Προσπαθήσαμε όλο αυτό τον καιρό, από τη …γέννησή μας, να αποφύγουμε, ό, σο ήτο δυνατόν, ή να περιορίσουμε στο έπακρο την ενασχόλησή μας με γραπτά συναδέλφων, δημοσιογραφ(ούντ)ων ή «δημοσιογράφων». Και το κάναμε εσκεμμένα ώστε να αποφύγουμε να μπούμε στα …χωράφια συναδέλφων  μπλόγκς ή πόρταλς (αυτά λιγότερο), αφού ήταν η ειδικότητά τους….

ΟΜΩΣ μας ανάγκασαν να το κάνουμε, κάποια γραπτά της «Εβδομάδας», κάποια …«κείμενα» της Hellas News τα οποία μας φωτογράφιζαν και τώρα με τον «Ελληνικό Τύπο» ο οποίος επίσης μας φωτογραφίζει, αποκαλώντας μας  «ζωντανά», λες και …δεν το ξέραμε..!

ΠΡΙΝ, όμως, ασχοληθούμε …σοβαρά με τις απόψεις των δυο εκ των στελεχών της εφημερίδας, τον εκδότη κ. Κώστα Κρανιά και τον αρχισυντάκτη κ. Τάσο Θεοδωρίδη, θα θέλαμε να σας δώσουμε χρόνο να διαβάσετε, όσοι περισσότεροι μπορείτε, το «Κύριο Θέμα» και το «Τηλεσκόπιο» της τελευταίας (χθεσινής) έκδοσης του εντύπου τους αυτού. Πιστέψτε μας.! Είναι χάρμα οφθαλμών και …σκέψεις, τα κείμενά τους, αφού το λεξιλόγιό τους περιστρέφεται γύρο από τα  100 και πλέον «ζωντανά» της Συνέλευσης και κάποιους …παρθενικούς υμένες.!!!

 Διαβάστε, λοιπόν, «Ε. Τ.» και περιμένετε στις οθόνες των υπολογιστών σας….

No comments:

Post a Comment