Search This Blog

Monday, March 19, 2012

Περί
...πιέσεων συνέχεια !
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο» ή έστω …«ουδέν κρυφό από τον Ήλιο» όπως λέει ο …δημόσιος κατήγορος ή έστω ο …χαφιές της παροικίας μας.!

ΕΤΣΙ, ψάχνοντας για τους πιεστές των Ελλήνων φοιτητών, όπως διασταυρωμένα κατήγγειλε ένας νέος στην παροικία δημοσιογράφος, φτάσαμε στον ένα και μοναδικό ο οποίος δεν είναι άλλος από τον …δημιουργό των μετρίων (και κάτω) λαϊκών προγραμμάτων.

Μοιράζοντας, λοιπόν, αφειδώς  εισιτήρια της μετριότητας και …άδειο τηλεοπτικό χρόνο στους αυριανούς επιστήμονες, κερδίζει τη συμπάθειά τους και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το μόνο καλό που προκύπτει από την συναλλαγή αυτή είναι το ότι οι νέοι μας εκτονώνονται τώρα με τα λάθη τους και δεν θα τα κάνουν, ελπίζουμε, ως αυριανοί επιστήμονες.!

Φαντάζεστε να κάνουν τέτοια ή παρόμοια λάθη ως γιατροί ή δικηγόροι; Δεν θα βγει κανένας μας ζωντανός από το χειρουργικό τραπέζι τους ή έστω κερδισμένος από δικαστική αίθουσα!!!...

Καλλίτερα, λοιπόν, ΤΩΡΑ, τα ό,ποια λάθη κι’ όχι …αύριο!...

Τέρμα, επίσης και στα ράδιο αρβύλα που θέλει τον γενικό πρόξενο ανακατεμένο στην …ιστορία αυτή των …πιεστών. Έχει ίσως, άλλα κακά να του προσάψομε ώστε να μη χρειάζεται να του φορτώνουμε και εκείνα για τα οποία ουδόλως ευθύνεται….  Εξ’ άλλου αν συμμαχούσε στην …πίεση, θα ανέτρεπε εκείνη την …κοσμοθεωρεία που θέλει να μην αγαπάει κανείς τον ρουφιάνο . Αντιληπτό;

1 comment:

  1. Αγαπητέ, δεν είναι μόνο οι γιατροί και οι δικηγόροι που κάνουν τα λάθη τους κατά την εξάσκηση του επαγγέλματός τους. Είναι περισσότερο απ’ όλα, οι πολιτικοί. Καλλίτερα, επομένως, να γίνουν ΟΛΑ τα λάθη τους μαζεμένα ΤΩΡΑ, για να γλυτώσουμε τα αργότερα….
    Τρέξτε όσο παραπάνω μπορείτε ξωπίσω απ’ οποιονδήποτε πιεστή, καταπιεστή ή και εκβιαστή, απολαμβάνοντας την όποια δημοσιότητα ή υποκουλτούρα μπορεί να σας προσφέρει, ΑΛΛΑ διδαχτείτε !! Ας μην πάνε χαμένες ΟΛΕΣ αυτές οι …πατάτες σας. ΑΜΗΝ ….!

    ReplyDelete