Search This Blog

Thursday, March 22, 2012

Βουλευτής στο Τορόντο…
…επίσημος στην παρέλαση του Μόντρεαλ.!
 ΤΗΝ Παρέλαση της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ θα παρακολουθήσει τελικά, ως επίσημος προσκεκλημένος, ο  ο ομοσπονδιακός βουλευτής κ. Κώστας Μενεγάκης. Η απόφαση αυτή του κ. Μενεγάκη, λέγεται ότι πάρθηκε με το σκεπτικό ότι ως βουλευτής του Καναδά θα πρέπει περνάει απ’ όλα τα σημεία της χώρας, εάν είναι δυνατόν.! Στο κάτω κάτω, η παρουσία του στις παρελάσεις του Τορόντο τα τελευταία χρόνια του έγιναν και λίγο …βαρετές.!!
Βέβαια περιμένει ακόμα την έγκριση του Δ. Συμβουλίου για την συμμετοχή του αυτή, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι θετική καθ’ ότι μεγάλη τους η τιμή να έχουν στους επισήμους τους ένα μέλος της καναδικής Βουλής…
Λέγεται μάλιστα ότι η παρέλαση του Μόντρεαλ θα καλυφθεί τηλεοπτικά και από κάποιον σταθμό της Σπάρτης ώστε να  την παρακολουθήσουν όλοι οι Λάκωνες πατριώτες.!!
Εμείς πάντως θα καλύψουμε, πρώτα ο Θεός, φωτογραφικά την παρέλαση με κάποιον απεσταλμένο μας εκεί.

1 comment:

  1. Τελικά ο κ. Κώστας Μενεγάκης απογοήτευσε, με την απόφαση του αυτή, ακόμα και τους πιό πιστούς και ολίγους εναπομείναντες οπαδούς του.
    ΝΤΡΟΠΗ κ. Βουλευτά!
    Όχι γιατι θα παραρευθείτε στο Μόντρεαλ, αλλά γιατί συνεχίζετε να αγνοείτε την Κοινότητα την οποία καυχιέστε 'οτι "υπηρέτησατε" επί 15 συνεχή έτη.
    Την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο από την οποία τελικά πήρατε πάρα πολλά αλλά δώσατε τόσο λίγα.
    ΣΥΝΕΧΕΊΣΤΕ ΝΑ ΚΡΎΒΕΣΤΕ!

    ReplyDelete