Search This Blog

Friday, March 23, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...


Ψαρέψαμε ένα καλό κείμενο στον «αμαξά» του emphasisworld και χωρίς την άδειά του το αναπαράγουμε για ό,σους τυχόν δεν ψάχνουν προς τα εκεί. Απολαύστε το:

Αχρίαστος να είναι


Να ρε συμπάροικοι ο Κώστας των ωραίων λόγων, των ημιτελών έργων και των μεγάλων ελλειμμάτων που αναρωτιόσαστε που είναι και δεν φαίνεται.

Συνεπέστατος σ' αυτό που υποσχέθηκε όταν μας εγκατέλειψε βαθιά συγκινημένος. "Θα είμαι δίπλα στην κοινότητα συνέχεια" είχε πει. Και είναι. Εδώ και τρία χρόνια μια φορά ήρθε να ψηφίσει, (αφού επί των χρόνων του ίσχυε, το βγες εσύ μπες εσύ), έχει εμφανιστεί κανα δυο φορές στην τηλεόραση μαζί με το τρίο της πληροφόρησης (την δεκαετία είχε επιδοθεί αποκλειστικά στην προβολή του τέως), συμμετείχε σε τέσσερα πέντε δείπνα στην ελληνική γειτονιά και τώρα στέλνει το μήνυμα των ημερών με πλήρη διεύθυνση. Μέχρι ταχυδρομικό κώδικα έβαλε ο άνθρωπος.

Βέβαια δεν είναι να του δίνει κανείς θάρρος για να πλησιάσει πιο κοντά και πιο συχνά στα παλιά λημέρια του γιατί μπορεί να κατεβάσει καμιά καλή ιδέα και να χρεωθεί επιπλέον ο αστικός οργανισμός άλλα δέκα εκατομμύρια, έτσι για την πλάκα.

Γι αυτό όπως λέει και ο παθών λαός της παροικίας του Τορόντο, «μακριά και … ξεχρεωμένοι».

σ. Α.: Ο "αμαξάς" έχει τα κέφια του... Ποιός αμφιβάλει γι' αυτό; Το καλό είναι καλό και να λέγεται....


No comments:

Post a Comment