Search This Blog

Friday, March 2, 2012

Περί ταμπακιέρας και
άλλες ρουφιανές
ΛΑΒΑΜΕ ένα σχόλιο αναγνώστη το οποίο περιέχει αρκετή, θα λέγαμε, δόση κακίας αλλά και άγνοιας πραγμάτων. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, το μεταφέρουμε στην «πρώτη σελίδα» για …περεταίρω επεξεργασία ! 
Διαβάστε το

«Ωραία η αρθρογραφία γιά τους ρουφιάνους! Καλά κάνετε κ. ΑνΤΙΠΟΔΑ και το ξεσκεπάζετε. Γιά τη ταμπακέρα όμως; Κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένα μπλογκ δεν αναφέρεται σ' αυτή. Και η ταμπακέρα είναι το περιεχόμενο της επιστολής. Γιατί ο αξιότιμος, κατά τα άλλα, κ. Γενικός δεν ασχολήθηκε με την ουσία αλλά με το ποιός έγραψε την επιστολή; Γιατί δεν ασχολείτε κανείς με το "όφελος" του Ελληνισμού από την αξιέπαινη προσφορά των $250 χιλ.; Γιατί ο κ. Γενικός αρέσκεται στις φωτογραφίες και στις προσωπικές δημόσιες σχέσεις μόνο, χωρίς καν να έχει κάνει καμμία προσπάθεια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ να βοηθήσει την Κοινότητα, ενώ γιά "άλλους".... Εσείς μπορείτε να αναφερθείτε σ'αυτά. Άν θέλετε...»
Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ… στις 6:56 πμ

( ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Παραβλέπουμε τα …καλά σας λόγια και πάμε στην ταμπακέρα. Δεν γνωρίζουμε τι έγραψαν ή δεν έγραψαν τα Μέσα Ενημέρωσης ή τα μπλογκ (υπάρχει …διαφορά) αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι έγραψε (για άδειο πακέτο, την ταμπακέρα, ή τη …σταχτοθήκη) ο Αντίποδας στις 12/2, με τίτλο «Μια άλλη άποψη».
Να επαναλάβουμε ένα απόσπασμα; Πάμε:
«Νοιώθουμε όμως την …υποχρέωση να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, πρώτα για τη ριμάδα τη σοβαρότητα και δεύτερο να μάθουμε, αν είναι δυνατόν, το λόγο που έκανε τον εκδότη να απευθυνθεί στον κ. γενικό, αφού ούτε τους καλεσμένους του (θα πρέπει να) ελέγχει, αλλά ούτε και πολύ περισσότερο, τους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρηματιών..!!
Δικά τους είναι και όπου θέλουν τα …μοιράζουν..!!»
Και λίγο μετά:
«Για το ότι κάποιοι από τους καλεσμένους θεώρησαν την χειρονομία του κ. Μάντζιαρη ως προσφορά προς τον ελληνισμό, τι να κάνουμε; Στο κάτω κάτω και μια προσφορά προς τα πανεπιστήμια ή προς τα κοινοτικά σχολεία, είναι προσφορά προς όσους θα σπουδάσουν σ’ αυτά και μάλιστα μερικοί απ’ αυτούς θα μας υπερχρεώσουν, αργότερα, για τις υπηρεσίες τους είτε είναι γιατροί είτε δικηγόροι.... Αλλά κι’ αν ακόμα είναι έτσι, απευθυνθείτε σ’ αυτούς που το είπαν και όχι στον κ. γενικό πρόξενο»…
Επομένως, κ. συντάκτα του σχολίου, (ή μήπως και της επιστολής ;) πιαστήκατε αδιάβαστος και άδικα κατηγορείτε ΟΛΑ τα ΜΜΕ. Επίσης η εφημερίδα δημοσίευσε την άποψη του κ. γενικού στην αμέσως επόμενη έκδοσή της, στα «Παραλειπόμενα» ώστε να συλλαμβάνεστε και πάλι …αδιάβαστος. Σωστά; Πέρα του ότι δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας για δούμε αν δεν σας εξήγησε και σε προσωπική βάση την άποψή του ο κ. γενικός…..
ΝΑ  πούμε τώρα και λίγα πράγματα, επί του θέματος,
 με άλλα λόγια;
Η επιστολή, όπως είναι γραμμένη, μόνο στον κ. γενικό πρόξενο δεν θα μπορούσε να απευθυνθεί. Αν απευθύνονταν στον κ.  Μαντζιάρη και όλους τους ελληνοκαναδούς επιχειρηματίες θα μπορούσε να έχει πιθανόν κάποια ανταπόκριση.! 
Κατηγορείτε τον γενικό πρόξενο, επειδή ΔΕΝ έχει πρόσβαση στο ταμείο του ό, ποιου κ. Μαντζιάρη.! Στην περίπτωση αυτή έχετε τα …δίκια σας, αλλά συμβαίνει καμιά φορά!!!...

ΌΣΟ για τις φωτογραφίες, τι να κάνουμε; Να ποινικοποιήσουμε την …ύπαρξή τους ή την δημοσίευσή τους; Δημόσιο πρόσωπο είναι, παραυρίσκεται σε δεκάδες εκδηλώσεις, τον φωτογραφίζουν οι εφημερίδες, τα ιστολόγια, τα μλογκς, και τις δημοσιεύουν, τι να (τους) κάνουμε; Αν συμπτωματικά του αρέσουν κι’ όλας, είναι …κακό, δεν αμφιβάλουμε.!
Το ότι η κ. Φραγκούλη έγραψε ότι η χειρονομία του κ. Μαντζιάρη είναι προσφορά προς τον ελληνισμό, τι να ξαναπούμε; Έτσι το είδε, έτσι έπραξε. Να της το πείτε ότι είναι λάθος της κι’ όχι να μέμφεστε τον κ. πρόξενο…
 Υ. Γ. Το …εκβιαστικούλικο  διλημματάκι ότι «μπορούμε, …αν θέλουμε», αφήστε το για …αργότερα. Όταν και …ΑΝ αποφασίσουμε για ρουφιανιές…






No comments:

Post a Comment