Search This Blog

Wednesday, February 29, 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ…

…προς γενικό πρόξενο επιστολής για
«Μια διαφορετική άποψη»


ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ όλοι αδιάφορα για το ζήτημα της …πατρότητας της, προς τον γενικό πρόξενο, επιστολής.
Η οποία επιστολή, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης εκ μέρους του εκδότη της HELLAS NEWS, όσο και κάποιων άλλων συντελεστών του ένθετου – τσόντα, το οποίο …ειδικεύεται στα ομογενειακά θέματα του Τορόντο.!! ΕΠΕΙΔΗ, λοιπόν, μερικοί αναγνώστες μας ζητάτε ακόμα την πλήρη διαλεύκανση του …στόρυ, ψάξαμε και βρήκαμε τα εξης:

Ο προεδρεύων του Δ. Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας κ. Γιάννης Κακαγιάννης, στην προσπάθειά του να κινήσει το ενδιαφέρον οικονομικά ανεξάρτητων ομογενών και να προσελκύσει κάποιες προσφορές τους προς τον δοκιμαζόμενο οργανισμό, έστειλε επιστολή προς τον γενικό πρόξενο, επισημαίνοντας  κάποια πράγματα, με …απώτερους παραλήπτες επιφανείς ομογενείς επιχειρηματίες…!

Το γράμμα αυτό, με τη συγκατάθεση, προφανώς, του επιστολογράφου, η διεύθυνση της εφημερίδας το έκανε κύριο άρθρο της με θετό…πατέρα τον εκδότη της, ο οποίος όχι μόνο να γράψει ένα παρόμοιο κείμενο ΔΕΝ μπορεί, αλλά ΟΥΤΕ καν να το διαβάσει.!!!  Έτσι και εξ’ αυτού του γεγονότος και μόνο, μόλις ο κλοιός …έσφιξε, και ο παραλήπτης ζήτησε εξηγήσεις για την εμπλοκή του ονόματός του, ο εκδότης όχι μόνο δεν προστάτευσε τον επιστολογράφο, αλλά τον «παρέδωσε» αμέσως, καρφώνοντάς τον πισώπλατα…. Και για να τον πιστέψουν, δεν σταμάτησε εκεί… αλλά «έδωσε» (ή …κάρφωσε;) και τον άνθρωπο του οποίου το e-mail  χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του κειμένου.!!!

ΤΟΣΟ ρεζίληδες οι άνθρωποι… Καρφώνουν ακόμα και τ’ άντερά τους, για να παραμείνουν στον αφρό όπως ακριβώς εκείνα τα …βουλώματα των μπουκαλιών…. ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν, …ευγενικοί μας αναγνώστες… διότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, που είχαν και μυαλό, δεν είπαν ποτέ πως τον προδότη πολλοί αγάπησαν, την προδοσία ουδείς…. Όπως, επίσης, δεν είπαν ποτέ εκείνο το ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο, αλλά λίγο …διαφορετικά.! Ο νοών, νοείτω …..

6 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΠΛΑ

    ReplyDelete
  2. Είναι δυνατο κυριε ΑΝΤΙΠΟΔΑ να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Σκεφτήκατε την περίπτωση να έκανε όλη αυτή τη βρομοδουλειά κάποιος συνεργάτης ο οποίος μπορεί και μη χωνεύει τον κ. Κακαγιάννη; Διότι κομμάτι δύσκολο να τόκανε ο ίδιος ο εκδότης !... Νομίζω;

    ReplyDelete
  3. Νομίσματα….
    Πάππας στην πόλη, παπαδιά μολογάει;
    Φημιζόμαστε για τόσο χοντρά λάθη; Αφήστε κατά μέρος τον αποπροσανατολισμό…. Έχουν γνώση οι φύλακες !! Ευχαριστούμε, έτσι κι’ αλλιώς !

    ReplyDelete
  4. Ωραία η αρθρογραφία γιά τους ρουφιάνους! Καλά κάνετε κ. ΑνΤΙΠΟΔΑ και το ξεσκεπάζετε. Γιά τη ταμπακέρα όμως; Κανένα Μέσο Ενημέρωσης και κανένα μπλογκ δεν αναφέρεται σ' αυτή. Και η ταμπακέρα είναι το περιεχόμενο της επιστολής. Γιατί ο αξιότιμος, κατά τα άλλα, κ. Γενικός δεν ασχολήθηκε με την ουσία αλλά με το ποιός έγραψε την επιστολή; Γιατί δεν ασχολείτε κανείς με το "όφελος" του Ελληνισμού από την αξιαίπενη προσφορά των $250 χιλ.; Γιατί ο κ. Γενικός αρέσκεται στις φωτογραφίες και στις προσωπικές δημόσιες σχέσεις μόνο, χωρίς καν να έχει κάνει καμμία προσπάθεια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ να βοηθήσει την Κοινότητα, ενώ γιά "άλλους".... Εσείς μπορείτε να αναφερθείτε σ'αυτά. Άν θέλετε...

    ReplyDelete
  5. κ. ΑΝΤΙΠΟΔΑ, τελικά είναι αλήθεια, πως τη Ρουφιανιά τη θέλουν όλοι.. το Ρουφιάνο κανεις.
    Ωραία και σωστά αυτά που λέτε γιά τον εκδότη της HELLAS NEWS αλλά μήπως κι εσείς πέσατε στο ίδιο λάθος; Μήπως κι εσείς ρουφιανεύετε γιά να κυκλοφορείτε στα "μεγάλα σαλόνια" της προξενικής κατοικίας; Τελικά τα πλούτη εμίσησαν πολλοί.. τη δόξα όμως κανείς!
    Συνεχίστε το έργο σας!

    ReplyDelete
  6. Το …όλο πνεύμα του σχολίου σας δείχνει άνθρωπο καλλιεργημένο και μάλιστα ….γνώστη προσώπων και πραγμάτων της παροικίας μας…. Ειλικρινά πιστέψαμε ότι ΔΕΝ θα αποκαλυφτούν τα καρφιά και η ρουφιανιά μας, για ν’ ανεβούμε …τόσο ψηλά (12ος όροφος)! Μας είναι όμως αργά να επιστρέψουμε στον …ίσιο δρόμο.!! Ο παίζων χάνει, έτσι και μεις…. Τα ξαναλέμε….

    ReplyDelete