Search This Blog

Monday, February 27, 2012

Άρχοντες και εξουσίες....

Οι δυο εξουσίες μαζί.... Γιατί αποφύγατε την τρίτη;
ΣΕ μια από τις πρώτες του ανοιχτές ομιλίες, στο «Πολυμενάκειο» ο γενικός πρόξενος κ. Αζεμόπουλος (μας) μίλησε για τις τρεις …εξουσίες τις οποίες πρέπει να σέβονται και να τιμούν οι Έλληνες ομογενείς  του Τορόντο και οι οποίες είναι το Γ. Προξενείο, η Μητρόπολη και η Κοινότητα.

 Έτσι έκρινε ο άνθρωπος, αυτά μας είπε κι’ ούτε που θα του (ξανα) κάνουμε κριτική, τώρα. Γενικός πρόξενος είναι κάτι περισσότερο, από μας, θα ξέρει, δικαίωμά του να πει και δυο λόγια παραπάνω….
Θα εκφράσουμε όμως, με την άδειά του, κάποιο παράπονό μας για τη χτεσινή συμπεριφορά στην γιορτή ανακήρυξης σε άρχοντα του προέδρου του ναού του Προφ. Ηλία. Ενώ, λοιπόν, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι ηγέτες των τριών …εξουσιών, ο κ. γενικός φωτογραφήθηκε μόνο με τον Σωτήριο, αφήνοντας στην …απέξω τον Νίκωνα..!!
Εκτός κι’ αν ήταν επιλογή του μητροπολίτη – που είναι και το πιο πιθανό – να σταθεί μακριά του …οσίου Νίκωνα, διότι κάνει …τζίιιζ.!! Είναι όμως έτσι;
Κάπου εδώ ...παραπεταμένος ο της τρίτης εξουσίας ηγέτης, πρόεδρος της Κοινότητας Νίκωνας Γεωργακόπουλος. Θα μπορούσαν άνετα να τον εντοπίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά το απέφυγαν.! Γιατί;





2 comments:

  1. ....Δεν ξέρω για τις άλλες εξουσίες αυτό που ξέρω είναι ότι τις δύο πρώτες αν τις δει η COLGATE σίγουρα θα τους ζητήσει να κάνουν διαφημιστικό!!!! ΩΩ τι χαμόγελο!!!!

    ReplyDelete
  2. Η τρίτη εξουσία εκπροσωπεί το λαό. Πως είναι δυνατόν οι "κύριοι" αυτοί να κατέβουν στο επίπεδο του; Αυτή τη στιγμή ο Σωτήριος είναι απασχολημένος με το να διαδίδει συκοφαντίες προκειμένου να μή εγκριθεί το καταστατικό της κοινότητας, όπου επιτρέπει τον Έλληνα που δεν είναι απόλυτα Ορθόδοξος ναι είναι μέλος κανονικό. Δουλεύουν υπόγεια οι παππάδες να κατεβάσουν κόσμο.... Όσο γιά τον εκπρόσωπο του Ελληνικού κράτους.. έχει αποδείξει πλέον εδώ και 3 χρόνια πως απλά είναι ένας εγωκεντρικός τύπος και τίποτα παραπάνω. Χαμογελάστε παρακαλώ!

    ReplyDelete